Pria Farmers Day Republica Moldova Awards 2020

Pria Farmers Day Republica Moldova Awards 2020 are loc pe 17 noiembrie

28.10.2020

Pria Farmers Day Republica Moldova Awards 2020. Ceremonia de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova are loc pe 17 noiembrie 2020. Evenimentul este organizat în contextul Zilei Naţionale a Fermierilor din Republica Moldova.

„Pria Farmers Day Republica Moldova Awards este un eveniment unic conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat”, anunţă organizatorii.

Pria Farmers Day Republica Moldova Awards 2020. Dezbateri

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute alături de fermieri, autorități şi companii conexe cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, precum şi oportunitățile pe care le pot avea.

Ceremonia de Premiere va avea loc la Radisson Blu Chișinău și va fi transmisă live pe Facebook PRIAEvents.

Premiile fermierilor din Republica Moldova reunesc comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisă în direct dintr-o locație de top din Chișinău.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în această perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

„Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană”, mai spun organizatorii.

Program

10,30 – Start conferința online transmisă live de la Radisson Blu Chișinău

10,35 – 11,45 – Panel online – Cum putem crește afacerile fermierilor din Republica Moldova?

11,45 – 13,00 – Transmisie LIVE: Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova

Citeşte şi DPD România face angajări. Câte locuri de muncă oferă compania?

 

 

 

 

Citiți și despre: