Stiri: Companii

Pria Forestry&Wood Conference 2023

Pria Forestry&Wood Conference 2023 are loc pe 24 octombrie

20.10.2023

Pria Forestry&Wood Conference 2023. PRIAevents oganizează pe 24 octombrie 2023, de la ora 9,30 la Biblioteca Națională a României, sala Sympozium, conferința Pria Forestry&Wood.

Invitați

Lectorii care au confirmat sunt: Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, reprezentanți Romsilva, Garda Forestieră, Aurica Sereny, Președinte, APMR, Alina Chifan, Director Comercial al companiei EGGER Romania, Prof. Laura Boriaud, Director, Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat, USM, Zoltan Kosy, Country Manager Tornator Romania, Mihai Zotta, Director Conservare la Fundația Conservation Carpathia, reprezentanți AFRY, Tășuleasa Social, WWF, CCIRI și Raul Pop, Reprezentant, ECOTECA.

Evenimentul va fi moderat de Raluca Voivozeanu, CEO, PRIAevents.

”Pădurile îndeplinesc zilnic un rol extrem de important, începând de la furnizarea produselor din lemn și până la îndeplinirea funcțiilor de recreere. Numărul mare de entități ce își desfășoară activitățile în jurul acestora, fie că vorbim de activități sociale, ecologice sau economice, trebuie să fie într-un dialog continuu unele cu altele pentru a asigura gestionarea durabilă a resurselor”, spun organizatorii evenimentului.

Pria Forestry&Wood Conference 2023. Un eveniment unic în România

PRIA Forestry&Wood Conference reprezintă un eveniment unic în România pentru actorii din domeniul silvic întrucât își propune crearea unei platforme de comunicare și discuții deschise în ceea ce privește utilizarea responsabilă a resurselor și gestionarea sustenabilă a suprafețelor forestiere, cu scopul de a asigura echilibrul ideal în îndeplinirea funcțiilor de bază ale pădurii.

PRIA Forestry&Wood Conference va avea loc în persoană, în format fizic, pe 24 Octombrie 2023 la Biblioteca Națională a României în sala de conferințe „Symposium”, București.

Participanți

Vor fi prezenți peste 150 de lideri din silvicultură, prelucrarea și procesarea lemnului, proprietari și administratori de păduri, asociații de profil, ONG-uri, autorități locale și centrale, constructori, proiectanți și arhitecți, grupuri de consultanță, dar și investitori și reprezentanți ai industriei.

Pentru confirmarea participării, va rog completați: https://priaevents.ro/confirmare-participare-forestry-wood-conference-in-24-octombrie-de-la-930-la-biblioteca-nationala-a-romaniei/

Agenda evenimentului

•09:30 – 10:00: Înregistrarea invitaților & Welcome coffee

•10:00 – 10:30: Prezentare Institut AFRY: Regulamentul EUDR – Prevederi generale și impact potențial asupra industriei lemnului la nivel european și local

•10:30 – 11:00: Panel 1: Gestionarea sustenabilă a pădurilor și noul Cod Silvic

•11:00 – 11:30: Panel 2: Perspective și provocări ale utilizării produselor din lemn în industrie

•11:30 – 12:00: Panel 3: Echilibrul funcțiilor de bază ale pădurii: Producție vs. Recreere

•12:00 – 13:00: Lunch buffet și încheierea conferinței

Citește și Eco Euro Doors vrea să preia Workshop Doors. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței