PRIA Urban Mobility Conference Iasi 2019

PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019 va avea loc pe 17 iulie

02.07.2019

PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019 va avea loc pe 17 iulie. Mobilitatea urbană sustenabilă va fi cel mai important subiect dezbătut la Iași în cadrul evenimentului. PRIAevents, în parteneriat cu APIA, anunță că organizează conferința PRIA Urban Mobility Innovation, 17 Iulie 2019, la Iași, în sala ”Vasile Pogor” din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi.

PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019. O platformă unică pentru discuții

Evenimentul reprezintă o platformă unică pentru discuții aprofundate între oficiali guvernamentali, actori locali, reprezentanți ai mediului de afaceri și lideri ai comunității. Invitații vor evidenția cercetarea și proiectele care contribuie la construirea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, și vor acorda o atenție deosebită temelor despre combustibili alternativi și automobile verzi.

Partenerul Principal al conferinței este Silk District dezvoltat de Prime Kapital.

PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019. Soluții de gestionare sustenabilă a infrastructurii

Se va pune accent și pe discuțiile despre dezvoltarea mobilității urbane cu ajutorul soluțiilor de gestionare sustenabilă a infrastructurii de management al traficului, despre infrastructura pentru mașini electrice.

La PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019 vor participa:

  • primari și city manageri
  • autorități publice
  • importatori și producători de automobile
  • furnizori de componente pentru mașini electrice și pentru smart technology
  • companii private care furnizează soluții și tehnologii inteligente dedicate îmbunătățirii condițiilor de mobilitate urbană.

PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019. Mini-expoziție

În plus, conferința va beneficia și de spațiu pentru mini-expoziție de autoturisme electrice și sisteme de încărcare. La finalul evenimentului va fi organizat un tur în centrul orașului cu mașini electrice, cu participarea presei, dar și a reprezentanților mediului de afaceri, universităților și studenților, lideri ai comunității și reprezentanți ai primăriei.

PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019. Orașe puternice pentru viitor

”Zonele urbane cresc și se schimbă în fiecare an, astfel încât trebuie să fim pregătiți să îmbrățișăm viitorul pe măsură ce creștem și ne schimbăm. Prin urmare, dezbaterile se vor concentra pe ceea ce este nevoie pentru a dezvolta orașe puternice pentru viitor. De asemenea, vom evidenția teme care pot conduce la soluții pentru activități urbane de succes și vom oferi oportunități de a construi parteneriate de colaborare, de a explora problemele urbane emergente, de a descoperi tehnologii inovatoare pentru dezvoltarea urbană”, afirmă organizatorii PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019.

PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019. Planul de mobilitate urbană

Un loc deosebit de important în cadrul evenimentului îl vor avea dezbaterile despre planul de mobilitate urbană a Municipiului Iași, programul de combatere a poluării cauzate de traficul rutier în Iași, dar și despre proiectele de mobilitate urbană ce vor fi lansate în curând de către Municipalitate.

”În acest fel, sperăm că vă veți bucura de această conferință și veți aduna informațiile necesare pentru a continua dezvoltarea comunităților noastre urbane durabile”, conform organizatorilor evenimentului.

PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019. Lector

Participanții vor avea ocazia să întâlnească cei mai importanți lectori din domeniu și să facă schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de acest domeniu.

Tehnologiile inovatoare oferă oportunități imense de creștere economică și de îmbunătățire a vieții sociale a unui oraș. Așadar, există o mare importanță a trend-ului de Smart City.

PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019. Cum vom remodela orașele noastre?

”Cum vom remodela orașele noastre și cum vom crea oportunități economice pentru următoarele decenii? Tehnologiile inovatoare, energia verde și infrastructura pentru mașini electrice sunt cu siguranță răspunsurile. Mobilitatea urbană durabilă înseamnă proiectarea și planificarea infrastructurii urbane, concentrându-ne asupra protecției mediului, reducerii consumului de energie convențională, reducerii poluării și promovării energiei regenerabile ecologice, reducând astfel costurile orașelor și companiilor”, au mai spus organizatorii PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019.

PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019. Proiecte

Proiectele trebuie să cuprindă atât promovarea autovehiculelor electrice, cât și a celor cu două roți, fiind necesar ca transportul alternativ să fie corelat cu planificarea urbană, educația, sănătatea publică și politicile de mediu.

Mai multe informații despre agenda evenimentului PRIA URBAN MOBILITY IAȘI şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro şi pe https://priaevents.ro/pria-urban-mobility-conference-iasi/.

Citește și S-a deschis centrul de recoltare Synevo Năvodari

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “PRIA Urban Mobility Conference Iași 2019 va avea loc pe 17 iulie

  1. Pingback: Metrorex director general interimar - Marin Aldea | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.