Stiri: Stiri

Prima fază a proiectului Green Court Bucharest va fi inaugurată în trimestrul 4

08.05.2014

Prima fază a proiectului Green Court Bucharest, dezvoltat de către Skanska, este finalizată în proporție de 80%, după aproximativ un an de la începerea construcției. Astfel, structura şi fațada clădirii A sunt deja terminate, dezvoltarea proiectului evoluând într-un ritm rapid, urmând ca prima fază să fie finalizată, conform planului, în ultimul trimestru al acestui an.

„Observ cu bucurie că Green Court Bucharest se dezvoltă tot mai mult pe zi ce trece și sunt nerăbdător să finalizăm. Proiectul are toate premizele pentru a avea succes, iar feedback-ul pe care îl avem până acum din piață este unul foarte bun. Green Court Bucharest le va oferi clienților noștri spații de birouri personalizate, adaptabile, care vor spori productivitatea și satisfacția angajaților. Având deja primul client anunțat, cât și negocieri avansate cu alte mari companii, suntem pe drumul cel bun, astfel incât, până la deschiderea oficială, întreaga clădire să fie complet  închiriată.”, afirmă Marcin Łapiński, președintele Skanska Property România.

Pentru prima fază a proiectului Green Court Bucharest lucrează aproape 350 de angajați, iar până ora actuală au fost folosiți 25.000 metri cubi de beton, 11.000 metri pătraţi  de sticlă pentru fațadă și 3.200 tone de oțel beton.

„Evoluția rapidă a lucrărilor la Green Court Bucharest se datorează oamenilor excepționali care lucrează pe șantier. Am alcătuit o echipă valoroasă de experți, 100% români, care lucrează pentru a aduce acest proiect la standardele de construcție și dezvoltare Skanska. Există o sinergie bună pe șantier, iar lucrările continuă într-un ritm care ne ajută să ne ținem promisiunea de a livra la timp clădirea A, în Q4 2014”, adaugă Richard Burleigh, președintele Skanska Construction România.

La finalizare, clădirea A va oferi un spațiu de 19.500 metri pătraţi, din totalul de 52.000 metri pătraţi ai proiectului.