Prime de Craciun

Câţi români vor primi prime de Crăciun?

23.12.2020

Prime de Crăciun. Aproape 20% dintre salariaţii care au participat la un studiu BestJobs se aşteaptă să primească prime de Crăciun din partea angajatorului. În plus, 40% dintre angajaţi speră să primească măcar un cadou simbolic din partea angajatorului, se menţionează într-un comunicat remis marţi de platforma de recrutare.

Prime de Crăciun. Bugetele alocate de companii

Aproape trei sferturi dintre cei intervievaţi sunt convinşi că valoarea cadourilor sau a primelor pe care le vor primi în acest an nu va fi mai mare decât cea a primelor sau cadourilor primite cu ocazia sărbătorilor de anul trecut.

30% dintre angajaţi se aşteaptă ca bugetul de cadouri să fie sub 400 lei anul acesta, puţin peste 17% cred că valoarea bonusului sau cadoului primit de Crăciun din partea firmei va fi de până în 1.000 lei şi doar 5% se aşteaptă să fie răsplătiţi de angajator cu o sumă mai mare de 1.000 lei.

Prime de Crăciun. Bugetul pentru cadouri

În ceea ce priveşte cadourile pe care au în plan să le ofere celor apropiaţi de sărbători, puţin peste 25% dintre respondenţii la sondaj vor aloca în acest an între 100 şi 300 de lei, 14% au în plan să cheltuiască până la 500 de lei, iar 13% au pentru Crăciun şi Revelion un buget de cadouri sub 100 de lei, se precizează în comunicat.

Peste 70% dintre respondenţi afirmă că îşi vor petrece şi Crăciunul şi Revelionul acasă, cu familia.

Citeşte şi Program supermarketuri PENNY de Crăciun 2020 şi Anul Nou 2021