Telecomunicatii

PRIME SOLUTIONS

PRIME SOLUTIONS, un nou lider în proiectarea și implementarea de soluții complexe digitale

01.08.2020

Compania a stabilit parteneriate multivendor cu lideri tehnologici mondiali, oferind soluții IT, software și hardware complexe și complete. PRIME SOLUTIONS este o companie care activează de 16 ani în domeniul vânzării, instalării, întreținerii,  service-ului, asistenței tehnice și consultanței IT. Compania oferă clienților săi toată gama de servicii necesare din domeniul IT. Totodată, compania prezintă două calități importante, care îi permit să răspundă prompt cerințelor pieței, respectiv cerințelor clienților – investește permanent și se adaptează încontinuu.

În prezent, orice companie, indiferent dacă vinde produse sau servicii, este și va continua să fie dependentă de domeniul IT. Acesta este motivul pentru care IT-ul este o industrie care prosperă, chiar și în condiții de schimbări majore economice și sociale, dar reprezintă și o unealtă indispensabilă pentru companiile care își doresc să se promoveze în mod activ.

PRIME SOLUTIONS investește încontinuu în echipamente și tehnologii de ultimă oră

PRIME SOLUTIONS investește încredere în parteneri (clienți și furnizori), investește în salariați (în fiecare an fiind alocate bugete de training), dar și în echipamentele necesare, în așa fel încât să beneficieze de cele mai noi tehnologii de lucru, contribuind astfel la o productivitate ridicată și o eficiență sporită a activității.

PRIME SOLUTIONS a dovedit de-a lungul timpului o adaptabilitate crescută la cerințele clienților și nevoile pieței în continuă dezvoltare.

„Pe măsură ce noua tehnologie evoluează, companiile care se conduc după principii învechite pot avea dificultăți în competiția cu jucătorii importanți din industria lor. În prezent, orice companie caută parteneri care să poată demonstra competențe/abilități puternice de adaptare și rapiditate. Dacă prezinți adaptabilitate, atunci posezi una dintre cele mai importante competențe de leadership și se va vedea în toate relațiile tale și, implicit, în rezultatele tale”, ne-a declarat Dl. Alin Călinescu, Director General PRIME SOLUTIONS.

PRIME SOLUTIONS a stabilit parteneriate multivendor cu lideri tehnologici mondiali

Parteneriatele multivendor încheiate cu liderii tehnologici mondiali, precum și competențele certificate ale echipei PRIME SOLUTIONS sunt aspecte cheie care au creat un climat de încredere permanentă în rândul clienților în proiectele abordate. Rezultatele obținute și experiența dovedită poziționează compania drept un Integrator de prim rang în transformarea digitală a afacerilor.

Evoluția a fost inerentă și așa au crescut și experiența și renumele PRIME SOLUTIONS, în așa fel încât rezultatul s-a reflectat în dublarea anuală a cifrei de afaceri. Putem spune chiar că aceasta a crescut direct proporțional cu experiența, grație parteneriatelor puternice, dar și datorită performanței echipei. La toate acestea se adaugă și faptul că relația dintre Dell și echipa de vânzări a PRIME SOLUTIONS include elemente de înregistrare a tranzacțiilor, planificare coroborată între teritoriu/cont și planuri de colaborare atent planificate și dezvoltate.

PRIME SOLUTIONS integrează cu succes soluțiile inovatoare ale Dell Technologies – soluții de stocare, securitate, infrastructură convergentă sau virtualizare, servere și storage

Experiența acumulată de-a lungul timpului poziționează compania drept lider în proiectarea și implementarea de soluții complexe, de sisteme care includ întreaga gamă de produse IT&C: servere, computere, periferice, echipamente de stocare date, echipamente de comunicații, echipamente de securitate IT, cablare structurată și electroalimentare, produse și servicii software de business.

Gama de soluții și servicii oferite de PRIME SOLUTIONS

Soluțiile IT oferite de PRIME SOLUTIONS includ infrastructură de rețea, securitate IT, management de rețea, datacenter, virtualizare și cloud computing, comunicații unificate și colaborare videoconferință, licențe software, back-up și disaster recovery, soluții de printing. Soluțiile SOFTWARE includ instalare și configurare sisteme de operare, instalări și configurări servere și clienți de rețea, întreținere sistem de operare, protejare sisteme cu ajutorul programelor antivirus, antispyware și firewall, devirusări, backup de date, instalare și configurare aplicații software la cererea clientului.

Soluții HARDWARE. PRIME SOLUTIONS poate furniza o gamă foarte variată de echipamente IT&C calculatoare de birou, laptopuri, servere, stații grafice, imprimante, multifuncționale, copiatoare, scanere, routere, switch-uri centrale telefonice, telefoane de birou, ups-uri, generatoare, videoproiectoare, echipamente wireless. Echipamentele comercializate sunt foarte variate, de la o simplă placă de rețea până la ultimul model de copiator sau server.

PRIME SOLUTIONS oferă soluții IT, SOFTWARE și HARDWARE complexe și complete

Cele mai importante investiții ale PRIME SOLUTIONS

Cea mai importantă investiție din ultima perioadă a fost achiziția unui nou sediu, dotat și utilat ultra modern, achiziție efectuată chiar înainte de instituirea stării de urgență.

„Am considerat că mutarea într-un sediu nou ne poate oferi noi oportunități. Am ales o locație nouă, într-o zonă semicentrală și privim relocarea ca un prilej de a ne dezvolta activitatea și o ocazie excelentă pentru retehnologizare, atât pentru echipamente, cât și pentru mobilier. O altă oportunitate oferită de schimbarea sediului este promovarea unor noi produse sau servicii care să marcheze acest pas din evoluția companiei”, este de părere Directorul General.

Obiectivele pentru perioada următoare ale companiei pun accent pe perfecționarea continuă a salariaților, fidelizarea parteneriatelor existente, implementarea de programe/strategii pentru creșterea gradului de satisfacție a salariatului, dar și diversificarea activităților și identificarea de noi oportunități, dată fiind situația economică actuală.

PRIME SOLUTIONS este partener DELL Technologies de tip Solution Provider. Parteneriatul cu DELL Technologies este Simplu, Previzibil, Profitabil. Dell Technologies deserveşte clienţi din 180 de ţări – incluzând 99% din topul Fortune 500 – cu cel mai cuprinzător şi inovator portofoliu din industrie, iar parteneriatul cu PRIME SOLUTIONS dovedește recunoașterea de care compania se bucură, pe plan intern și internațional.

Un alt partener important pentru companie este ATVA Campion, sub consultanța căruia a fost obținută certificarea pe noul standard ISO 9001:2015. Parteneriatul a început cu acest obiectiv, dar s-a extins și în alte direcții (managementul resurselor umane, evaluare satisfacție salariați, clienți, marketing, email marketing etc.), având în vedere obiectivele societății.

„Pentru noi, una dintre cele mai importante recunoașteri este certificarea sistemului de management ISO 9001, pe care am obținut-o încă din anul 2008. Anul trecut, în 2019 am realizat tranziția la noul standard ISO 9001:2015, obținând certificarea SRAC + IQNET”, precizează Dl. Călinescu.

PRIME SOLUTIONS pe durata pandemiei

Pentru PRIME SOLUTIONS, efectele crizei pe plan economic se vor resimți printr-o depreciere a monedei naționale în raport cu euro, evoluție care se va reflecta în ratele creditelor bancare, în facturi mai mari, în scăderea puterii de cumpărare pentru bunuri. Recenta pandemie a dus la apariția unor probleme de aprovizionare,  dar a generat și creşteri de preţuri şi o accentuare a blocajului financiar.

În contextul pandemiei, cele mai solicitate produse au fost echipamentele specifice pentru învățământ la distanță, precum și produsele specifice de măsurare a temperaturii. PRIME SOLUTIONS s-a adaptat imediat la cerințele clienților și a furnizat cele mai bune soluții pentru învățământ la distanță și instrumente de măsură profesionale (camere de termoviziune, soluții & echipamente termografice, pirometre etc)

În continuare însă, PRIME SOLUTIONS investește în salariați și în formarea echipei. Astfel, instruirea salariaților este unul dintre aspectele principale pe care se pune accent, încât să poată fi abordată orice piață și orice cerință a clienților. La PRIME SOLUTIONS, se crede cu tărie în motivarea salariaților, în primul rând prin atitudine.

„Încurajarea, susținerea verbală și menținerea unui mediu de lucru plăcut sunt prioritare pentru noi, astfel încât fiecare membru al echipei să simtă că este apreciat, înțeles și recompensat pe măsură”, continuă Directorul General al PRIME SOLUTIONS.

Protecția mediului înconjurător și implicarea în comunitate

Protecția mediului înconjurător este un aspect esențial în activitatea companiei. Preocuparea pentru protecția mediului s-a tradus prin alegeri inteligente în ceea ce privește soluțiile de iluminat folosite. Indiferent că este vorba despre iluminatul interior sau exterior, acesta joacă un rol deosebit de important atât în estetică și funcționalitatea spațiilor, cât și în protecția mediului. În acest sens, la noul sediu al companiei, s-a optat pentru corpuri de iluminat prietenoase cu mediul, care integrează cele mai moderne tehnologii. Totodată, au fost folosite doar vopseluri ecologice, fără chimicale sau emisii și fără mirosuri neplăcute.

Dezvoltarea accentuată a companiei din anul 2019, considerat cel mai bun an din întreaga activitate, a avut drept consecință firească mutarea într-un sediu nou, dotat și utilat ultra-modern, precum și apariția de noi oportunități de dezvoltare, având în vedere locația într-o zonă semicentrală.

Chiar dacă în 2020 se așteaptă o scădere a cifrei de afaceri determinată de evoluția pandemiei și criza asociată, PRIME SOLUTIONS rămâne aproape de clienți și colaboratori, ducând mai departe proiectul început acum 16 ani, cu multă pasiune, dedicare și profesionalism.

 

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/ntt-data-romania-liderul-pietei-sap-s-4hana/