Stiri: IT&C

Primele imprimante cu Android, lansate de Samsung

05.09.2014

Samsung lansează primele imprimante cu Android, noile modele fiind create pentru a fi independente și intuitive și sunt dedicate clienților business. Noile multifuncționale cu Android dispun de sistemul Samsung Smart UX Center, pentru a putea funcționa independent, fără a fi conectate la un PC și având o interfață prietenoasă.

„Samsung continuă să depună eforturi pentru inovare în beneficiul utilizatorilor prin introducerea primelor multifuncționale cu Android care îmbunătățesc experiența office pentru clienții business și care oferă o tehnologie de imprimare multidimensională avansată. Noua noastră serie de imprimante îmbină cea mai bună tehnologie IT cu cunoașterea dispozitivelor OA pentru crearea de produse inovatoare pentru noua piață office”, a declarat KiHo Kim, Executive Vice President, Printing Solutions la Samsung Electronics. 

Noile multifuncționale Samsung Smart MultiXpress au un ecran tactil de 10.1 inci care le permite utilizatorilor să caute și să printeze conținut din browser, e-mailuri, hărți, imagini și altele, fără ca aceste multifuncționale să fie conectate la un PC sau server. Ecranul tactil permite și previzualizarea documentelor, editarea și adnotarea acestora.

„Cum stilurile și procesele de muncă ale clienților noștri B2B devin tot mai mobile și independente de PC-uri, Samsung continuă să asigure noi soluții de imprimare cu interfețe intuitive, performanță superioară, și, mai ales, eficiență și productivitate sporite pentru crearea de spațiile de lucru fluide și mobile”, a declarat KiHo Kim.