Stiri: Companii

Primul studio de tehnici de actorie aplicate în business se lansează pe 12 mai

15.04.2014

Actelier, primul studio de tehnici de actorie aplicate în business, se lansează pe 12 mai. Fiind gândit ca un antrenament de 12 săptămâni,  Actelier este locul unde se vor întâlni actori profesionişti cu oameni de business, fie că este vorba antreprenori, angajaţi sau angajatori. Acesta este primul studio care preia tehnici din actorie pentru a fi aplicate în comunicarea din mediul de busines.

“Obiectivul principal al workshopurilor constă în dezvoltarea şi dezvăluirea unor abilităţi profesionale mai puţin exploatate, care pot transforma o situaţie obişnuită de business (întâlniri de afaceri, prezentări susţinute în faţa unui client, interviuri oferite presei sau discursuri) într-o oportunitate în carieră sau în afacerea personală: de la asumarea expunerii în faţa unei audienţe, la dobândirea siguranţei de sine raportată la interlocutori diferiţi sau perfecţionarea abilităţilor de negociere şi argumentare”, au explicat reprezentanţii studio-ului.

Cu ocazia lansării, Actelier a pregătit o serie de interviuri cu binecunoscuţi actori români: Marius Manole, Andi Vasluianu, Crina Semciuc şi Florin Piersic Jr. Aceştia au acceptat provocarea de a discuta despre perspectiva lor asupra actoriei şi despre cum asumarea unor tehnici specifice acesteia poate genera un plus de creativitate şi inovaţie în activitatea profesională.

Workshopurile vor fi susţinute de trainerii Camelia Pintilie şi Mihai Munteniţă. Aceştia deţin o experienţă valoroasă în actorie, fiind pregătiţi cu teme şi exerciţii inspirate din pregătirea actorilor profesionişti şi adaptate la experienţele individuale din drumul profesional al fiecărui participant.