Stiri: Companii

Principalele teme de discuţie din cadrul conferinţei The Woman Cluj-Napoca

15.03.2018

Pe 21 martie, Cătălina Ponor, Melania Medeleanu, Mona Nicolici sau Maia Morgenstern urcă pe scena The Woman la Cluj-Napoca. Cum să ajungi cea mai bună versiune a ta, să depășești provocările în business sau să te implici în comunitate sunt doar câteva dintre subiectele abordate de speakerii excepționali care vor lua parte la Conferința de Leadership Feminin The Woman. Evenimentul are loc la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca.

Femeia este mereu dornică să investească atât în dezvoltarea sa cât și în dezvoltarea celor din jur. Conferința de Leadership Feminin The Woman vine în completarea acestei dorințe prin prezentări bogate în conținut de calitate susținute de lideri naționali și internaționali precum: Doina Cepalis (CEO Te-Rox Prod), Sînziana Maioreanu (CEO Aegon), Melania Medeleanu (Fondator MagiCAMP), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Cătălina Ponor (Cea mai bună gimnastă din 2017), Iuliana Tudor (Prezentator și Realizator TV) sau Ela Moraru (Country Manager Google România).

În cadrul panelului „Cum am ajuns cea mai bună versiune a mea?”, Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Iuliana Tudor (Prezentator și Realizator TV) și Antoinia Norman (CEO Branson Centre) discută despre munca, dedicarea și pasiunea din spatele succesului.

Cătălina Ponor (Cea mai bună gimnastă din 2017), Olga Melihov (Country Head @ BNP Paribas Real Estate Romania) și Alexandra Murray (Vice President Focused Service Hotel Operations, Europe, Middle East & Africa @ Hilton Worldwide) vorbesc despre motivație și inspirație în cadrul panelului „Dacă eu pot, poți și tu”.

Provocările în mediul de business vor fi dezbătute în cadrul panelului de debate „Provocările mele”, unde vor participa femei lider recunoscute pentru performanțele în business precum: Sînziana Maioreanu (CEO Aegon), Doina Cepalis (CEO Te-Rox Prod), Oana Delia Radu (Director Grup Retail Cluj Raiffeisen Bank, Regiunea Transilvania) și Mona Nicolici (Head of Sustainability Unit @ OMV Petrom).

Daniela Dan (Gold Director Oriflame) împărtășeste provocările avute în prezentarea axată pe setarea viziunii de business. Coordonând o echipă de peste 1000 de persoane, Daniela declară că „Nu este ușor să depășim singuri barierele sau limitările cu care am crescut.”

Implicarea în comunitate este tematica abordată în cadrul ultimului panel de debate. Cele 600 femei antreprenor și manager prezente la eveniment vor lua parte la prezentările Melaniei Medeleanu (Fondator MagiCAMP), Ela Moraru (Country Manager Google România) și Olga Johnston Antonova (Fondator Circular Fashion) care vor vorbi despre copiii ce suferă de cancer, impactul tehnologiei în educație și industria de fashion sustenabilă.

Conferința de Leadership Feminin The Woman va include pe lângă prezentări și dezbateri și momente de interacțiune cu speakerii evenimentului, oportunități de business în zona expozițională și momente de dezvoltare.

Ultimele înscrieri au loc pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/conference