Stiri: Finante

tax&finance-forum-timisoara

Principalele teme dezbătute la Tax & Finance Forum Timișoara

27.02.2018

Pe 8 martie, BusinessMark anunță organizarea conferinței Tax & Finance Forum Timisoara, eveniment ce are loc la Hotel Timișoara, în orașul cu același nume. Experții din cele mai importante companii de consultanță vor prezenta și analiza tendințele și politicile fiscale la nivel internațional, armonizarea legislației românești, principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedu

Forumul va include sesiuni Tax Focus, cu sloturi de 45-60 de minute de prezentări. Acestea vor cuprinde discuții despre cele mai relevante aspecte fiscale, legislative și standarde de raportare financiară internațională: Tendințe și politici fiscale la nivel mondial și european. Noua abordare OECD a taxării internaționale. Armonizarea legislației românești. Implicațiile asupra mediului de business din România; aspecte legislative și fiscale cu impact asupra mediului de afaceri; Principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală; Controlul prețurilor de transfer; TVA – noutăți, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice; Aspecte privind inspecția fiscale; Impactul modificărilor fiscale la nivelul angajatorului și al angajatului; Mobilitatea internațională a angajaților – provocări fiscale; Aspecte privind legislația de mediu; Managementul riscului fiscal pentru mediul de business; Optimizarea fiscală vs. evaziunea fiscală; Audit intern.

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii invitați:

  • ADRIANA COSTEA, Senior Manager, Consultanță Fiscală, PWC România
  • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
  • NADIA OANEA, Partner, Head of Tax, GRANT THORNTON
  • LELIA GRIGORE, Senior Lawyer, Dobrinescu Dobrev SCA
  • ANDRAS MERK, Lead Audit Senior Manager for Timisoara Regional Office, PWC România
  • ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România
  • ALEXANDRA LUNGEANU, Tax Consultant, Dobrinescu Dobrev SCA

Evenimentul se adresează următorului public țintă: Directori financiari, generali, economici și contabili, controlleri financiari, contabili, auditori, experți fiscali, analiști financiari și consultanți fiscali.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.