Stiri: Companii

Procter&Gamble are un nou vicepreşedinte pentru Europa de Sud-Est

20.03.2018

Începând cu 1 aprilie, Antoine Brun preia funcţia de vicepreşedinte pe regiunea Europei de Sud-Est în cadrul Procter&Gamble, poziţie din care va coordona afacerile şi operaţiunile companiei în zece pieţe, inclusiv țara noastră.

Antoine Brun s-a alăturat echipei Procter&Gamble în anul 1995 în Franța, de-a lungul carierei ocupând diverse funcții în vânzări, marketing și management. Acesta a deținut și o serie de poziții de conducere de top, acoperind mai multe piete globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia-Pacific.

Înainte de a prelua noile responsabilități din Europa de Sud-Est, Antoine Brun a ocupat funcția de vicepreședinte în Australia și Nouă Zeelandă. El preia responsabilitățile Elenei Kudryashova, care a fost numită vicepreședinte Baby Care China în cadrul Procter&Gamble.

„Sunt bucuros că m-am întors în Europa pentru a lucra alături de organizația talentată din Europa de Sud-Est, o regiune importantă pentru companie. Activitățile diverse și mărimea afacerii P&G din această zonă, precum și oportunitățile de creștere pe care piețele le oferă, fac din Europa de Sud-Est un loc foarte bun în care să îți desfășori activitatea” , a declarat Antoine Brun.