Stiri: Companii

Prodplast Imobiliare a început lucrările la centrul comercial „Veranda”

10.09.2014

Prodplast Imobiliare a început lucrările de construcție la „Veranda”, primul mall verde şi de proximitate din București. Centrul comercial este situat în zona Obor şi va avea peste 100 de magazine şi un hipermarket Carrefour.

De asemenea, mall-ul va dispune de o vastă zonă verde, de 15.000 de metri pătraâi, cu parcuri, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport şi terase. Investiţia în centul comercial Veranda se ridică la 60 milioane de euro.

“Am ales numele ‘Veranda’ pentru că aducem o gură de aer proaspăt în aglomeraţia din Obor. Construim un centru comercial de proximitate, care respectă tradiţia zonei. Este un concept nou pentru piaţa din România – oferim magazine uşor accesibile, un spaţiu de restaurante primitor şi cea mai generoasă zonă verde dedicată până acum unui proiect de retail din România. Dorim să contribuim la revitalizarea comercială a cartierului Obor, dar şi să oferim locuitorilor mai multe alternative pentru timpul liber. Va fi un loc unic în Bucureşti, care transformă o fostă platformă industrială într-un spaţiu viu, primitor, accesibil tuturor”, a declarat Andrei Pogonaru, membru al consiliului de administraţie al firmei Prodplast Imobiliare.

Centrul comercial va pune la dispoziţia clienţilor săi o ofertă variată de magazine organizată pe 2 niveluri, totalizând 25.000 de metri pătrați de spaţii comerciale. Carrefour este o ancoră şi un partener strategic al proiectului, cu un contract de închiriere pe termen lung. Zona de restaurante va fi amplasată la intrarea principală.