Stiri: Constructii

Producătorul de materiale de construcţii Patru Mâini va renova 38 de școli

23.06.2015

Producătorul român de materiale de construcții pentru finisaje și integrator de servicii și soluții pentru personalizarea caselor, Patru Mâini, a demarat în aprilie programul anual de renovări, program prin care își propune să renoveze 38 de școli, grădinițe și spitale de copii.

Programul are la bază fondurile strânse din vânzarea a trei produse ale companiei, intrate la promoție. Astfel, 1 leu din fiecare sac de Primus MacroGranular Alb, Primus Glet de Interior și Primus ExtraFlex vândut în perioada mai – septembrie 2015 merge într-un Fond pentru Comunitate și mai departe, în renovări. Banii strânși în fiecare județ fiind folosiți la renovarea unei clădiri din raza acestuia.

Campania de strângere de fonduri pentru renovări, „1 leu pentru Comunitate”, s-a desfăşurat în luna mai, în toată țara. Produsele Patru Mâini se găsesc în Dedeman, Hornbach și Praktiker. Lucrările vor începe în toamnă și vor dura până în primăvara lui 2015.

„Anul acesta am vrut să implicăm beneficiarii, adică copiii, profesorii și părinții, încă de la început în programul de renovări, iar aplicația de ajutor, cum îi spunem noi, a funcționat perfect în acest sens. Am primit foarte multe reacții pozitive și foarte multe înscrieri. Ce ne-a surprins însă au fost mini-campaniile pe care mulți dintre cei care au înscris clădiri le-au demarat ca să strângă voturi. O doamnă ne-a spus că le-a scris tuturor rudelor și foștilor colegi plecați în străinătate să voteze grădinița din satul natal. Acesta este exact spiritul pe care vrem să îl promovăm prin toate acțiunile noastre: o comunitatea poate crește și singură, fără ajutor din exterior. Tot pe asta se bazează și campania de strângere de fonduri pentru renovări: o parte din banii pe care, de exemplu, un brăilean îi dă pe materialele noastre când își renovează casa, se întorc tot în Brăila, la școala în care va învăța copilul lui. E un cerc complet”, a declarat Claudia Russu, Marketing Manager, Patru Mâini.