Stiri: Agricultura

Producătorul de mezeluri „Ana și Cornel” participă la Indagra

28.10.2014

Producătorul de mezeluri „Ana şi Cornel” a anunţat că va participa la Târgul Internaţional Indagra Food, eveniment dedicat producătorilor de alimente şi furnizorilor de tehnologii și echipamente de procesare în industria alimentară.

Târgul va avea loc în cadrul Pavilionului Central Romexpo, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie.

Indagra reprezintă o platforma ideală atât pentru lansarea și vânzarea de noi produse, cât și pentru stabilirea unor noi relații de business, târgul propunându-şi să devină unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei alimentare din ţara noastră.

“Anul 2014 reprezintă un an special pentru compania noastră, deoarece marchează 20 de ani de activitate în domeniul alimentar. Ne mândrim cu experienţa acumulată şi cu fidelitatea clienţilor noştri, care au apreciat calitatea produselor Ana şi Cornel de-alungul acestor 20 de ani. Așadar, participarea în cadrul Târgului Internațional Indagra Food reprezintă o ocazie ideală de a interacționa cu clienții și de a le oferi informații despre produsele lor preferate.”, declară Carmina Paraschiv, director general al companiei „Ana și Cornel”.

În cadrul târgului, pe parcursul celor cinci zile de desfășurare, vizitatorii vor fi întâmpinați de profesioniști din domeniu, pentru a afla cât mai multe informații despre produse şi modalitatea de realizare a acestora.

Compania „Ana și Cornel” este una dintre cele mai apreciate companii producătoare de mezeluri din România, cu o tradiție de peste 20 de ani. Astfe, compania se situează constant în primele trei locuri din topul celor mai importante companii producătoare de mezeluri din ţara noastră, având o capacitate de producție de 20.000 de tone anual și respectând cele mai înalte standarde de calitate și de management.

Compania are o cifra de afaceri de 50 de milioane euro, peste 800 de angajați, o rețea de peste 80 de magazine proprii şi peste 3000 de clienți din întreaga țară.