Produse COSMETIC PLANT. Lansare game FaceCare

COSMETIC PLANT lansează o nouă gamă de produse

26.11.2019

Produse COSMETIC PLANT. Compania a anunțat că lansează gama superioară FaceCare cu formule inovative și ingrediente de ultimă generație. Este vorba de un set de produse pentru îngrijirea tenului care are la bază ingrediente revoluționare, folosite în premieră de un producător român.

Produse COSMETIC PLANT. O premieră pe piața cosmeticelor din România

Prin lansarea noii game FaceCare, COSMETIC PLANT înregistrează o premieră pe piața produselor cosmetice din România, utilizând ingrediente revoluționare de ultimă generație și cu eficiență sporită:

  • Olea Vitae PLF – ingredient inovator premiat cu Medalia de aur pentru inovație în cadrul In-Cosmetics Global 2019, cel mai important eveniment internațional în domeniul ingredientelor active pentru industria de cosmetice
  • Acid hialuronic 4D care combină patru tipuri de acid hyaluronic cu mase moleculare diferite ce acționează în diferitele straturi ale pielii
  • CBD (canabidiol) – principiu activ din extract de cânepă, folosit pentru prima dată în țara noastră

Produse COSMETIC PLANT. Noile produse ale gamei FaceCare

În această primă etapă, noua gamă este compusă din nouă produse:

  • cinci creme antirid
  • patru creme de hidratare, din care două creme pentru contur ochi și buze,
  • un ser antirid
  • un gel intens hidratant

Ce spune conducerea companiei?

”Lansarea noii game FaceCare este unul dintre obiectivele pe care COSMETIC PLANT și le-a propus pentru acest an, ca urmare a strategiei de dezvoltare și de relansare a companiei. Astfel, ducem mai departe spiritul inovator al mamei mele, dna. Ileana Meșter, care a stat la baza nașterii acestei companii de familie, în 1991. Inovația și remodelarea continuă a portofoliului de produse sunt instrumente fără de care nu poți să ții pasul cu o piață atât de dinamică în care există o nevoie permanentă de a experimenta produse noi ca eficiență și diversitate. Vom continua lansările de produse și în perioada următoare, atât în categoria FaceCare cât și BodyCare, HairCare și SunCare. Mai mult, vom lansa alte categorii noi”, Dr. Susana Laszlo, co-acționar COSMETIC PLANT.

Produse COSMETIC PLANT. Ambalaje din sticlă

Noua gamă FaceCare folosește în totalitate recipientele din sticlă. Acestea sunt prevăzute cu pompiță de dozare care previne risipa și permite o dozare igienică a produsului (doar cantitatea care urmează a fi aplicată pe ten intră în contact cu mâna, restul cremei nu).

”Noul ambalaj are finisări speciale și un design care atrage atenția de la distanță și care corespunde repoziționării brandului COSMETIC PLANT în categorie. Picătura, elementul central al noului design pentru cutii, este ”acel ceva” care povestește cel mai mult despre noi: știința de a doza optim picăturile ingredientelor pentru potențarea efectelor plantelor. Prin lansarea gamei FaceCare țintim o creștere de 25% în această categorie anul viitor”, Dr. Susana Laszlo, co-acționar COSMETIC PLANT.

Citește și Logiscool tabere de iarnă 2020: Când încep înscrierile?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “COSMETIC PLANT lansează o nouă gamă de produse

  1. Pingback: Magazin Lidl Ploiesti - Programul supermarketului | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.