Stiri: Retail

Produse Decathlon fabricate in Romania

Decathlon introduce în magazine produsele ”Fabricat în România”

05.12.2018

Produse Decathlon fabricate în România. Retailerul a anunțat lansarea la raft a etichetei „Fabricat în România”, în toate magazinele din țară. Această etichetă semnalizează produsele marcă proprie realizate în unități din țara noastră.

Produsele sunt fabricate în unități din:

  • București,
  • Timișoara,
  • Reșița.

Produse Decathlon fabricate în România. Echipamente sportive

În cele trei fabrici din România sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.

Produse Decathlon fabricate în România. Exporturi

Produsele sunt vândute intern, dar și în țări din întreaga Europă. Așadar, peste 60% din cantitățile vândute a peste 20 de modele din întreaga Europă sunt produse în țara noastră.

Produse Decathlon fabricate în România. Brandul propriu Quechua

În unitatea din București sunt realizate articole de încălțăminte pentru drumeție și trekking, sub brandul propriu Quechua. Este vorba de produse speciale din punct de vedere tehnic, realizate în așa fel încât să fie fiabile pentru tipuri de activități sportive preponderent montane.

Produse Decathlon fabricate în România. Brandul B`Twin și Nextcity

Produsele pentru ciclism, brandul B`Twin, sunt realizate în două fabrici, Sport Mechanical Workshop în Timișoara și Nextcity în Reșița. Este vorba de o gamă mai variată de produse, respectiv biciclete și articolele adiacente necesare pentru acestea.

Produse Decathlon fabricate în România. Ce spune conducerea retailerului?

„Obiectivul Decathlon este acela de a face sportul accesibil cât mai multor oameni, motiv pentru care am ales să fabricăm și în România echipamente sportive pentru mărcile proprii, B’Twin și Quechua. Echipele naționale de producție, care numără în acest moment peste 1.150 de colaboratori, au expertiză puternică și experiență dovedită în producerea de articole sportive sigure și de calitate. De aceea, în următorii ani, Decathlon își propune să dezvolte producția din România și dorește să conceapă modele noi pentru produsele proprii”, spune Raul Buzgar, Lider Național de Producție.

Produse Decathlon fabricate în România. Compania vrea să facă sportul mai accesibil

Decizia compania de a produce articolele marcă proprie în România vine din dorința de a face sportul mai accesibil și de a-l integra în activitățile curente ale oamenilor.

Produsele Decathlon se adresează mai multor categorii de clienți, de la sportivi avansați, la amatori și pasionați de mișcare, aceștia putând beneficia de o gamă variată de echipamente sportive, la un raport calitate – preț excelent.

Citește și Blue Air poartă prin întreaga Europă istoria României