Stiri: IT&C

Produse igloohome ELKO Romania

Produsele igloohome ajung și pe piața din România!

23.08.2019

Produse igloohome. ELKO Romania a anunțat că introduce în exclusivitate produsele igloohome pe piața locală. Compania a încheiat un parteneriat cu igloohome, devenind distribuitor exclusiv al sistemelor de acces inteligente dezvoltate de acest producător inovator.

ELKO Romania este o companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuția unei game largi de produse, soluții IT și electronice de consum.

Produse igloohome ELKO Romania. Securizare eficientă

Securizarea eficientă a bunurilor, indiferent că acestea se află în locații fixe sau în mișcare, este o preocupare pentru tot mai mulți oameni. În plus, accesul rapid și ușor al persoanelor autorizate la aceste bunuri are o importanță deosebită, deoarece poate influența întreaga activitate.

Produse igloohome ELKO Romania. Soluții moderne

În acest context, ELKO Romania și-a propus să ofere cele mai moderne soluții și cele mai avansate tehnologii de control al accesului. Așadar, prin parteneriatul cu igloohome, distribuitorul își completează oferta prin adăugarea de sisteme inteligente de control al accesului. Acestea sunt proiectate pentru locuințe, unități de cazare și chiar vehicule pentru transport de marfă.

igloohome produce încuietori inteligente destinate proprietarilor de locuințe, dezvoltatorilor de imobile și nu numai. Aceste produse vin în completarea unui vast portofoliu ELKO de soluții de control al accesului pentru companii și instituții.

Produse igloohome ELKO Romania. Mortise

Mortise reprezintă echipamentul perfect pentru securizarea eficientă a ușilor fără a folosi chei fizice. Acesta este prevăzut cu o tastatură numerică, iar dispozitivul permite descuierea ușilor din exterior folosind coduri PIN permanente sau temporare, chei Bluetooth stocate pe smartphone și carduri de acces, pe când din interior este suficientă apăsarea clanței. În situații de urgență, se poate folosi una dintre cele două chei fizice tradiționale livrate în pachet.

În plus, dispozitivul se încuie automat de îndată ce ușa este închisă, se descuie automat în cazul detectării de temperaturi specifice unui incendiu și încetează să funcționeze timp de 5 minute dacă au fost introduse coduri PIN greșite de 5 ori succesiv.

Produse igloohome ELKO Romania. Deadbolt 2S

Pentru cei care doresc o soluție mai compactă, igloohome oferă dispozitivul Deadbolt 2S. Acesta permite accesul folosind coduri PIN sau chei Bluetooth. Produsul este acompaniat de chei fizice tradiționale pentru urgențe.

Atât Mortise, cât și Deadbolt 2S, se pot sincroniza cu serviciul Airbnb.

Produse igloohome ELKO Romania. Keybox 2

O altă soluție inteligentă creată de igloohome pentru proprietarii de locuințe care oferă cazare este Keybox 2. Acesta este conceput ca un seif inteligent. În plus, dispozitivul permite depozitarea în siguranță a cheilor și cardurilor de acces, care pot fi accesate ulterior de utilizatorul autorizat prin folosirea unui cod PIN sau a unei chei Bluetooth.

Produse igloohome ELKO Romania. Smart Padlock

Cel de-al patrulea produs igloohome introdus de ELKO în România – Smart Padlock – este, în esență, un lacăt inteligent de cea mai bună calitate, astfel că poate fi utilizat pentru securizarea unei game foarte vaste de obiective, inclusiv pentru securizarea bicicletei.

Citește și Programul educațional IMPACT 2019. Tinerii au învățat să devină lideri în cadrul Școlii de Leadership