Produse Ocean Fish

Ocean Fish își completează gama de produse

06.12.2018

Produse Ocean Fish. Noiembrie a fost o lună deosebit de importantă pentru producătorul de pește și preparate din pește Ocean Fish. Astfel, cu ocazia participării și în acest an la târgul INDAGRA FOOD, compania a anunțat lansarea a două game de produse. De asemenea, a furnizat informații despre eforturile intreprinse pentru a menține la cele mai înalte standarde calitatea produselor realizate în cadrul fabricii din Afumați.

Produse Ocean Fish. Creveți prefierți

Ocean Fish a lansat o Gamă de creveți prefierți proaspeți ambalați în atmosferă modificată (MAP). Este vorba de pachete cu gramaje care variază între 200 și 300 de grame. Acestea au termen de valabilitate între 7 și 10 zile.

„Pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri, am lansat această Gamă de creveți prefierți proaspeți. A fost pasul firesc pe care trebuia să îl facem, ca urmare a faptului că suntem lider de piață și în segmentul fructelor de mare / crustaceelor. Cu ajutorul partenerilor noștri din Vietnam și Ecuador, am reușit anul acesta să lansăm acest proiect, pe care l-am schițat de foarte mult timp. Feedbackurile primite de la clienți au fost îmbucurătoare – acum oricine poate cumpăra din magazin creveți delicioși, gata de consum. Ne bucurăm să vă împărtășim faptul că suntem într-un stadiu avansat în ceea ce privește dezvoltarea acestei game și pentru alte tipuri de fructe de mare”, a declarat Alesea Brînzilă, Import & Branding Director Ocean Fish, membru al Bordului Directorial.

Produse Ocean Fish. Gama de produse destinate copiilor

Un alt proiect în care s-a implicat compania este noua gamă de produse dedicată copiilor cu vârste peste trei ani. Micuții se pot bucura de gustul inconfundabil al produselor Ocean Fish KIDS, ce îi au ca ambasadori pe Somonelu’ Pancho & Clasa lui.

Produse Ocean Fish. File Somon fumé și File Păstrăv fumé

Pachetele File Somon fumé din somon proaspăt și File Păstrăv fumé din păstrăv de munte proaspăt sunt produse atent selecționate, fără conservanți și fără zahăr. Acestea au un conținut redus de sare și sunt afumate natural. Aceste produse dedicate copiilor sunt disponibile în rețeaua de magazine proprii Ocean Fish și în retail.

„Fabrica Ocean Fish a fost un pionier în introducerea pe piața din România a somonului fumé și aceeași idee dorim să o cultivăm și în rândul copiilor. De aceea, în prezent, dezvoltăm și alte produse adresate copiilor, tocmai pentru a încuraja consumul de pește în rândul celor mici. Am fost motivați să adăugăm și alte produse în această gamă chiar de reacția copiilor, care a fost neașteptată și încurajatoare. Până la finalul anului 2019, ne dorim să completăm gama pentru copii cu alte produse, precum figurinele din pește și burgerul din pește. Somonelu’ Pancho & Clasa lui este proiectul meu de suflet. Am dorit de foarte mult timp să venim pe piață cu un astfel de produs și anul acesta am reușit „să îi dăm” viață în colaborare cu o talentată pictoriță. Sunt convinsă că va fi îndrăgit de toți copiii și că se vor împrieteni”, a adăugat reprezentantul companiei.

Conform acestuia, fiind Ambasadorul lui Ocean Fish, Pancho va povesti copiilor despre toate beneficiile consumului de pește. Aceasta este misiunea lui!

Produse Ocean Fish. Consumul de pește în România

Prioritatea Ocean Fish este reprezentată de susținerea creșterii consumului de pește din țara noastră. Misiunea este sprijinită grație parteneriatelor încheiate cu crescătorii din România.

„Deși de foarte multe ori, crescătorii din străinătate de la care ne aprovizionăm dețin unități ultramoderne cu tehnologii înalte de eviscerare și de ambalare, noi încercăm să susținem și crescătorii locali, de la care achiziționăm pește proaspăt, pe care îl eviscerăm, tranșăm, ambalăm și îl comercializăm în magazinele proprii și în unitățile partenere”, a punctat Alesea Brînzilă.

Produse Ocean Fish. Cea mai modernă fabrică de procesare a peștelui

În prezent, Ocean Fish deține una din cele moderne fabrici de procesare a peștelui din Estul Europei. Acest lucru a fost posibil datorită unor programe de investiții ambițioase implementate în perioada 2008-2018. Mai exact, este vorba de accesarea a cinci proiecte cu finanțare europeană și prin sprijinul Guvernului.

Produse Ocean Fish. Investiții

Investițiile în unitatea de producție din Afumați ajung la aproximativ 20 milioane de euro. Acestea au permis mărirea capacității de procesare până la 350 – 500 tone de pește pe lună (aprox. 5000 tone pe an) prin extinderea depozitului și centrului de procesare pește proaspăt, preparate din pește și pește congelat.

„Investițiile realizate ne vor permite să ne extindem și să devenim un jucător important și pe segmentul peștelui proaspăt. Dacă până în prezent, în categoria aceasta, eram prezenți pe piață cu produse de tip somon, păstrăv, crap românesc etc., din 2018 am lansat și dorada, biban, șalău, produsele fiind disponibile în ambalaje de 500-600 de grame. Toate beneficiază de ambalare în atmosferă modificată (MAP), o soluție ce permite prelungirea termenului de valabilitate fără a modifica proprietăţile fizice sau chimice ale produselor alimentare sau a adăuga ingrediente nenaturale”, a explicat membrul Boardului Directorial.

Produse Ocean Fish. Standarde de siguranță alimentară

În plus, fabrica Ocean Fish deține unul din cele mai înalte standarde de siguranță alimentară IFS. Certificarea a fost obținută în 2016.

„Am fost certificați de către un reprezentant al unei companii renumite din Germania și, anul acesta, în cadrul reauditării, am obținut punctajul maxim. Ne bucurăm să fim unica fabrică de procesare a peștelui din România care deține acest standard, un reper de calitate în industria alimentară internațională”, a punctat Alesea Brînzilă.

Citește și Decathlon introduce în magazine produsele ”Fabricat în România”

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Ocean Fish își completează gama de produse

  1. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Ocean Fish își completează gama de produse

Comentariile nu sunt permise.