Stiri: Retail

Produsele Farmec ajung şi în Barcelona

02.10.2015

Farmec Cluj-Napoca a deschis în Barcelona primul magazin al său din Spania. Inaugurarea unităţii a venit ca răspuns la cererile din ce în ce mai mari de produse cosmetice româneşti din partea localnicilor, a turiştilor şi a românilor stabiliţi în Spania.

Magazinul a fost deschis cu ajutorul unui partener local – Mercatrom Alimentacion SL – şi este situat într-o zonă foarte accesibilă publicului, aflată aproape de centrul oraşului.

„Consumatorii se vor bucura de brandurile recunoscute şi apreciate ale companiei Farmec şi vor primi recomandări profesioniste din partea personalului specializat”, a afirmat Mircea Turdean, director general Farmec.

Vizitatorii noului magazin vor regăsi pe rafturi cele mai noi game produse la fabrica din Cluj, printre care se numără mărci tradiţionale, precum Gerovital H3 Derma+, produsele din gamele Gerovital H3 Classic şi Retinol, Gerovital H3 Evolution, cât şi cele dedicate îngrijirii bărbaţilor, Gerovital H3 Men.

Magazinul din Barcelona este cel de-al treilea centru Farmec din afara ţării deschis în 2015, după unitatea din Franţa (Menton) şi dinGrecia (Alexandroupoli).

Anul trecut, două magazine Farmec au fost deschise în Grecia, în Salonic şi Katerini.