Stiri: Energie

Produsele Hexol ajung pe două noi pieţe externe

28.06.2016

Procesul de extindere a prezenței lubrifianților Hexol® pe noi piețe este completat cu noi parteneriate. De curând, Cipru și Bosnia-Herțegovina se numără printre țările în care produsele Hexol® sunt accesibile consumatorilor.

Conform reprezentanţilor companiei, în Cipru, familia Manolis administrează o afacere cu o îndelungată tradiție în distribuirea locală a produselor de profil. Compania se numește Safety Plus LTD. și este noul partener cipriot al companiei.

Pentru Bosnia-Herțegovina a fost demarat un parteneriat cu TrgoOil d.o.o. Desi compania a fost înființată în anul 2013, este continuatoarea unei afaceri îndelungate în distribuția lubrifianților, având mai multe puncte de desfacere pe teritoriul acoperit.

„Apreciem trăsăturile caracteristice ale noilor noștri parteneri ca fiind valori autentice. Mă refer aici, în principal, la experiența bazată pe tradiție, respectiv la energie și dinamism”, a declarat Daniel Condratov – președintele Hexol®.

Procesul de extindere a operațiunilor de export continuă, fiind demarate multiple negocieri în special în zona centrală și de est a Europei.