Stiri: Retail

PROFI a ajuns la 253 de magazine în România

09.10.2014

PROFI a ajuns la 253 de magazine în România, deschizând astăzi două magazine: unul în în Constanța şi altul în Arad. Magazinul din Constanţa, a fost inaugurat cu cunoscutul mesaj “Bonjour Carrefour, bine te-am găsit!”, această unitate funcţionând în format standard şi fiind amplasat la parterul unei clădiri comerciale, vis-à-vis de un Carrefour Market.

Fiind al nouălea magazin al retailerului din acest municipiu, unitatea are o suprafața totală de 590 metri pătraţi, dintre care o sală de vânzări de 400 metri pătraţi.

Magazinul PROFI din Arad se află tot la parterul unei clădiri comerciale, însă are format City și este cel de al cincilea magazin al companiei din Arad.

“În fiecare din noile magazine facem investiții de ordinul câtorva sute de mii de euro indiferent de starea în care găsim, în faza inițială, spațiul în care acesta va funcționa, fiind hotărâți să nu facem niciun fel de rabat la înaltele standard de calitate și confort pe care le oferă rețeaua PROFI”, a declarat Pawel Musial, directorul general al PROFI Rom Food.

PROFI este prezent în 40 de județe, fiind rețeaua de magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografică.