Stiri: Retail

Profi a ajuns la 350 de magazine şi va mai deschide 100 de unităţi până la finele anului

22.10.2015

Retailerul Profi a ajuns la 350 de magazine în România, după ce compania a deschis astăzi trei unităţi, în Beclean, Bacău şi Oradea. În plus, odată cu inagurarea magazinului din Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, retailerul a ajuns să acopere 164 de localităţi din ţara noastră.

Acest magazin este situat în locul fostului restaurant Someşul şi are o suprafaţă totală de 643,01 metri părtraţi, din care sala de vânzări este de 456 metri pătraţi, funcţionând în format Standard.

Tot astăzi, a început să funcţioneze şi cel de al şaptelea magazin Profi din Bacău şi al 12-lea din judeţ. Unitatea are formatul City şi o suprafaţă totală de 385,5 metri pătraţi, iar sala de vânzări se întinde pe 295 metri pătraţi.

La Oradea, noul magazin este situat pe str. Bumbacului, la parterul unui bloc. Unitatea funcţionează tot în format City şi deţine o suprafaţă de 352 metri pătraţi, din care o sală de vânzări de 255 metri pătraţi.

În plus, planurile retailerului prevăd inaugurarea a peste 100 de magazine în acest an şi continuare extinderii cu alte cel puţin 100 în 2016.

Profi este reţeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră, fiind prezentă în toate judeţele României şi în municipiul Bucureşti.