Stiri: Retail

Profi a ajuns la 430 de magazine în România

16.08.2016

Retailerul PROFI a mai deschis săptămâna trecută două noi magazine, unul în Piteşti şi unul în Uricani. Astfel, rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România ajunge la 205 localități și numără 430 de magazine în ţara noastră.

Cel mai nou punct de pe harta PROFI este localitatea Uricani, din județul Hunedoara. Acolo funcționează de săptămâna trecută un magazin PROFI în format Standard, amplasat pe Aleea Muncii, nr.11. Magazinul are o suprafață totală de 495.5 metri pătraţi și suprafața sa de vânzare este de 365 metri pătraţi.

De asemenea, magazinul în format City deschis la Pitești, la parterul blocurilor N1/N2 de pe strada Liviu Rebreanu, ridică la 10 numărul unităților PROFI din această localitate. Unitatea dispune de o suprafață totală de 340 metri pătraţi, sala de vânzări fiind de185 metri pătraţi.

Având peste 10.000 de angajați și planuri de a-și continua dezvoltarea într-un ritm de cel puțin 100 de magazine pe an, PROFI avansează rapid în topul marilor angajatori din ţara noastră.