Stiri: Retail

PROFI a deschis 18 noi magazine în luna februarie

03.03.2018

Sute de familii au început o viață nouă în luna februarie a anului curent, de când s-au deschis 18 noi magazine PROFI în întreaga țară. Acestea sunt familiile celor aproape 240 de lucrători comerciali, recepționeri, casieri, adjuncți și șefi de magazin care se bucură, la ora actuală, de locuri de muncă pe termen lung, asigurări sociale, pensii, bonuri de masă, bonusuri și tot ce presupune contractul cu un angajator serios.

Împreună cu ei beneficiază alte câteva zeci de familii, ale agenților de pază angajați de agenții contractate de PROFI ca să garanteze că și activitatea noilor magazine se desfășoară în siguranță.

„Unitățile care poartă sigla PROFI sunt deja un semn de normalitate în cele 390 de localități în care sunt actualmente prezente datorită muncii constante și de calitate depuse de o echipă care numără mai mult de 14.000 membri și crește constant, propulsând PROFI rapid foarte aproape de vârful topului celor mai mari angajatori de la noi”, a anunţat compania.

În ceea ce priveşte întrebarea „Ce face ca atât de mulți oameni să-și dorească să între în această echipă?”, reprezentanţii PROFI spun că: „Pe de o parte, faptul că magazinele oferă locuri de muncă în apropierea locuinței lor. Pe de altă, rețeaua cu cea mai alertă expansiune din România este totodată un mediu prielnic pentru dezvoltarea profesională, prezentând planuri de carieră solidă celor care au calitățile necesare că să promoveze pe poziții de management într-un timp record”.

Oamenii noștri cresc odată cu PROFI, atât că număr, cât și că pregătire profesională, de aceea oferim programe de promovare în care angajații beneficiază de instruire practică și teoretică”, afirmă Raul Ciungu, director de resurse umane PROFI.

Având 722 de magazine, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră.