Stiri: Retail

Profi a deschis 4 noi magazine

28.11.2014

Profi a deschis în această săptămâna patru magazine noi, în Moreni, București, Alba Iulia și Buhuşi, extinzându-şi astfel acoperirea națională la un total de 128 de localități. Unitatea din Moreni, jud. Dâmbovița, este un magazin care are format standard şi o suprafață totală de 800 metri pătraţi, din care sala de vânzări ocupă 450 metri pătraţi, iar magazinul deschis la București se află pe Sos. Pantelimon, are format City, are o suprafață totală de 383,41 metri pătraţi și o sală de vânzări de 245 metri pătraţi.

Tot în format city se prezintă și magazinul deschis acum la Alba Iulia, județul Alba, la parterul unei clădiri comerciale. Suprafața lui totală este de 300 metri pătraţi, din care sală de vânzări are 200 metri pătraţi. Magazinul din Buhuşi, Jud. Bacău, are formatul standard și o suprafață totală este de 586.38 metri pătraţi, dintre care sala de vânzări măsoară 390 metri pătraţi.

Prin deschiderea acestor patru magazine s-au creat aproape 100 de noi locuri de muncă și a sporit ponderea comerțului fiscalizat din țara.