Stiri: Retail

Profi a inaugurat magazinul cu numărul 300

29.05.2015

Profi a inaugurat ieri, la Timișoara magazinul cu numărul 300, deschizând în același timp și alte noi unități în Bacău, Dej și Izbiceni. Primele magazine Profi din România au fost deschise la începutul anilor 2000, în Timișoara. În anul 2009, când erau doar 67 la număr, dezvoltarea retailerului a devenit fulgerătoare. Astfel, în mai puțin de 6 ani s-a ajuns la vasta rețea de astăzi, iar planurile prevăd 600 de magazine la sfârșitul anului viitor și continuarea expansiunii în anii următori.

„Ne străduim să dăm tot mai multă consistență devizei magazinelor Profi: Mai ieftin, mai bun, mai aproape! Faptul că suntem cea mai extinsă rețea de retail modern arată că reușim să fim pe placul celor peste un sfert de milion de cumpărători care ne calcă zilnic pragul”, a declarat Daniel Cirstea, director general ProfiRom Food.

Unitatea cu numărul 300 este amplasată în Calea Dorobanților nr. 3. Magazinul are o suprafață totală de 319.35 metri pătraţi și o sală de vânzări de 205 metri pătraţi.

Unitatea din Bacău este situată pe Str. Carpați nr. 15, la parterul unei clădiri de locuințe și funcționează în format City,iar magazinul din Dej este amplasat în Piața 16 Februarie Nr. 3, tot la un parter, și se prezintă în formatul standard.

În plus, marcând apariția unei noi localități pe harta Profi magazinul din Izbiceni este în format Standard, amplasat  pe strada Pieței nr. 9 şi are o suprafață totală de 593 metri pătraţi.

„Ideile bune, oamenii serioși care formează marea echipă Profi și în special un imens volum de muncă de calitate au făcut că astăzi rețeaua să fie prezentă în 144 de localități, atât urbane, cât și rurale, din 40 de județe. Această creștere a făcut ca Profi să devină la sfârșitul lui 2014 era al 15-lea mare angajator din România și totodată cel mai mare angajator din vestul țării. Astăzi, Profi se apropie vertiginos de cifra de 8000 de angajați, urcând rapid în topul angajatorilor”, au afirmat reprezentanţii companiei.