Stiri: Retail

Profi a inaugurat patru magazine noi

31.07.2015

Retailerul Profi încheie luna iulie cu patru noi deschideri şi cu două noi localităţi în care este prezent: Anina şi Aghiresu Fabrici. Astfel, cu 324 de magazine în 154 de localităţi, Profi este reţeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră, cu prezenţă în toate judeţele României.

Unitatea Profi din Anina, Judeţul Caraş-Severin, este amplasată pe Str. Sf. Varvaraşi funcţionează în formatul experimental Mini. Magazinul are o suprafaţă totală de 480 metri pătraţi, dintre care sala de vânzări ajunge la 322 metri pătraţi.

Totodată, magazinul din Aghiresu-Fabrici, judeţul Cluj, se prezintă tot în format Mini, cu o suprafaţă totală de 427 metri pătraţi şi o sala de vânzări de 246 metri pătraţi.

Tot în luna iunie, Profi a mai deschis un magazin în Focşani şi unul în Iaşi.

Unitatea din Focşani funcţionează în format Standard şi are o suprafaţă totală de 850 metri pătraţi şi o sala de vânzări de 410 metri pătraţi, fiind cel de-al 3-lea magazin Profi din localitate şi al 7-lea din judeţul Vrancea.

Magazinul din Iaşi se află la parterul complexului Super Copou şi funcţionează în format Standard, având suprafaţă totală de 508 metri pătraţi, sala de vânzări măsurând 327 metri pătraţi.