Stiri: Retail

Profi a inaugurat patru noi magazine

06.08.2016

Retailerul PROFI încheie această săptămână cu patru noi magazine deschise în Dragomirești, Flămânzi, Ivănești și Timișoara. Astfel, de joi, locuitorii din orașul Dragomirești, Jud. Maramureș, beneficiază de produsele de calitate la prețuri avantajoase din cadrul magazinului PROFI situat pe strada 1 Decembrie 1918. Uniteatea funcţionează în format LOCO şi are o suprafață totală de 395 metri pătraţi din care sala de vânzări acoperă 284 metri pătraţi.

În plus, locuitorii orașului Flămânzi, Jud. Botoșani, au şi ei de acum un magazin PROFI, tot în format LOCO. Acesta are o suprafață totală de 450 metri pătraţi și o sală de vânzări de 196 metri pătraţi.

Şi timișorenii beneficiază de încă un magazin PROFI, al 23-lea din acest oraş. Unitatea nou-deschisă are format CITY şi acoperă 360 metri pătraţi, din care sala de vânzări este de 235 metri pătraţi.

Totodată, vineri, s-a deschis și primul magazin PROFI din comuna Ivănești, Jud. Vaslui. Magazinul funcționează la numărul 98 pe Strada Principală şi deţine o suprafață totală de 365 metri pătraţi, cu o sala de vânzări de 239 metri pătraţi .