Stiri: Retail

PROFI a mai deschis cinci magazine. Câte unități deține retailerul?

24.11.2016

Retailerul PROFI a deschis ieri cinci noi supermarketuri la Iași, Piatra Neamț, Buzău, Ghimpați și Tămășeni, ajungând astfel la 484 de magazine prezente în 244 de localități. Astfel, locuitorii din Iași se bucură de un nou magazin PROFI, cel de-al 13-lea din acest oraş. Magazinul pe strada Canta, nr. 41, în format City, ridicând la 94 numărul unităților din acest fel. Suprafața sa totală este de 334 metri pătraţi din care suprafața de vânzare ocupă 265 metri pătraţi.

Magazinul din Piatra Neamț se află în Complexul Comercial Pietricica din Piața M. Kogălniceanu. Aceasta funcționează în format Standard, cu o suprafață totală de 554 metri pătraţi din care sala de vânzări este de 426 metri pătraţi.

Unitatea inaugurată în Buzău este al treilea PROFI din localitate și se află pe strada Unirii, la parterul blocului nr. 6. Magazinul în format Standard are o suprafață totală de 529 metri pătraţi din care suprafața de vânzare ocupă 473 metri pătraţi.

Magazinele din Ghimpați și Tămășeni sunt operate în format Loco. Cea din Ghimpați, județul Giurgiu, se află pe Șoseaua DN 6 București-Alexandria, nr.141 și se întinde pe o suprafață totală de 341 metri pătraţi. La rândul său, având o suprafață totală de 356 metri pătraţi a cărei sală de vânzări este de 242 metri pătraţi, unitatea din Tămășeni, județul Neamț se află pe strada Unirii, nr. 167.