Profi a mai deschis cinci magazine, în această săptămână

21.07.2017

Retailerul Profi a inaugurat în această săptămâna alte cinci magazine, unul în Roşiorii de Vede, şi patru în localităţi noi: Malu, Pechea, Valea Stanciului şi Târgu Cărbuneşti. Unitatea din Malu, judeţul Giurgiu se află pe Şoseaua Giurgiului, nr. 123. Fiind în format Loco, această unitate are o suprafaţă totală de 318 mp, din care sala de vânzări măsoară 190 mp. În acelaşi format funcţionează magazinul din Valea Stanciului, judeţul Dolj. Acesta se află pe str. Cezar Lăzărescu, nr. 38, şi se întinde pe o suprafaţă totală de 343 mp, din care sala de vânzări măsoară 255 mp.

Unităţile din Pechea, Roșiorii de Vede şi Târgu Cărbuneşti sunt deschise în format Standard.

Magazinul din Pechea, judeţul Galaţi, este situat pe str. Suhurlui nr. 2 şi are o suprafaţă totală de 420 mp, din care sala de vânzări reprezintă 316 mp.

Unitatea din din Roșiorii de Vede, judeţul Teleorman, se află pe Aleea CFR, bl.L7-L8 şi dispune de o suprafaţă totală de 414 mp, sala de vânzări măsurând 358 mp.

Având o suprafaţă totală de 577 mp, din care suprafaţă de vânzări este de 453 mp, magazinul din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, funcţionează pe str. Pieţei, nr.3.

 

 

Citiți și despre: