PROFI a mai deschis şase noi magazine. Unde sunt acestea situate?

23.10.2017

Retailerul PROFI continuă extinderea în România şi ajunge să fie prezent în 351 de localități din țară, odată cu inaugurări realizate săptamâna trecută la Smeeni, Vama, Victoria, Botosani, Ciacova si Dudu.

Magazinele deschise în Smeeni și Vama funcționează în format Loco. Unitatea din Smeeni, judetul Buzău, se află pe DN2C, în apropiere de Primărie, și are o suprafață totală de 302 mp, sala de vânzări ajungând la 207 mp.

Pe str. Victoriei, nr. 79A, se găsește magazinul din Vama, al 30-lea din județul Suceava. Unitatea se întinde pe o suprafață de 395 mp, din care suprafața de vânzări este de 248 mp.

Tot săptămâna trecută a fost inaugurată, în format Standard, o unitate la Victoria, județul Brașov. Aceasta este situată pe str. Libertății, nr.20 și are o suprafață totală de 567 mp, din care sala de vânzări este de 355 mp.

Având o suprafață totală de 379 mp, din care suprafața de vânzări ajunge la 257 mp, magazinul din municipiul Botoșani se prezintă în format City pe str. Săvenilor, nr. 46-50.

De vineri, funcționează un magazin PROFI și în Ciacova, județul Timiș. Aceasta are format Loco şi se găseşte pe str. Piața Cetății, nr. 42, și se întinde pe o suprafață totală de 382 mp, sala de vânzări fiind de 223 mp.

În plus, magazinul din satul Dudu, comuna Chiajna, judetul Ilfov, a fost deschis azi pe str. Tineretului, nr. 40, în format City ș dispune de o suprafață totală de 158 mp, iar suprafața de vânzări este de 121 mp.

Avândd magazine prezente în 351 de localități și o echipă de peste 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră.

 

 

Citiți și despre:

  • Magazinele Profi se găsesc în peste 300 de localități din RomâniaMagazinele Profi se găsesc în peste 300 de localități din România Începând din această săptămână, odată cu inaugurarea altor cinci magazine la Iaşi, Săcele, Dârăşti Vlaşca, Pieleşti şi Potcoava, prezenţa retailerului PROFI depășește pragul de 300 de localităţi. Conform […]
  • PROFI deschide patru noi magazinePROFI deschide patru noi magazine PROFI a deschis săptămâna această câte un magazin la Ipoteşti, Ploieşti, Brăila şi Dărmănesti, retailerul ajung astfel prezent în 346 de localităţi şi o echipă de peste 12.000 de oameni. Unitatea deschisă în […]
  • Câte magazine a inaugurat PROFI în luna august?Câte magazine a inaugurat PROFI în luna august? Retailerul PROFI a deschis alte şapte magazine în localităţile Dofteana, Conteşti, Perişoru, Fălticeni, Drăgăneşti-Olt şi Braşov. În luna august, compania a inaugurat per total 16 magazine, dintre care cinci […]
  • PROFI a mai deschis cinci magazinePROFI a mai deschis cinci magazine Săptămâna trecută, PROFI a mai inaugurat încă cinci magazine la Şcheia, Borduşani, Pătulele, Pietroșani şi Bucureşti. Şase dintre unităţile deschise în iulie funcţionează în format Loco, trei în format City […]
  • Profi a mai deschis cinci magazine, în această săptămânăProfi a mai deschis cinci magazine, în această săptămână Retailerul Profi a inaugurat în această săptămâna alte cinci magazine, unul în Roşiorii de Vede, şi patru în localităţi noi: Malu, Pechea, Valea Stanciului şi Târgu Cărbuneşti. Unitatea din Malu, judeţul […]