Stiri: Retail

Profi ajunge în toate judeţele României

13.06.2015

Retailerul Profi ajunge în toate judeţele României. Astfel, odată cu deschiderea, la începutul lunii iunie, a magazinului său din Călărași, companie a ajuns să fie prezent în toate județele țării, consolidandu-și poziția că rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră.

Săptămâna aceasta, dezvoltarea rețelei a continuat cu inaugurarea altor trei magazine în Timișoara şi Oradea, precum și cu adăugarea unei noi localități în portofoliul retailerului: Miercurea Nirajului.

Noua unitatea Profi din Timişoara se află pe Bd. Revoluției nr. 7, la parterul unei clădiri de locuințe, și are o suprafață totală de 485 metri pătraţi, din care sala de vânzări acoperă 265 metri pătraţi. Magazinul funcționează în format City.

Unitatea din Oradea se află pe str. I.Cantacuzino nr. 21, tot la un parter de clădire de locuințe și are o suprafață totală de 343 metri pătraţi, sala de vânzări reprezentând de 215 metri pătraţi. Magazinul este operat tot în format City, iar al zecelea magazin din județul Mureș se află la Miercurea Nirajului, pe str. Piața Teilor nr. 46. Acesta are format Mini şi cu o suprafață totală de 410 metri pătraţi.