Stiri: Retail

Profi ajunge la 400 de magazine în România

11.05.2016

Luna aceasta, retailerul Profi ajunge să numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iași se fac pregătiri intense pentru a sărbători, pe 14 şi 15 mai, această reușită. Conform retailerului, este deja tradiție ca rețeaua să marcheze momentele când se extinde cu încă 100 de magazine. Astfel, inaugurarea magazinului Profi 200 a fost celebrată la București, în anul 2013, prin construirea primului magazin din gheață din lume. Anul trecut, apariția magazinului 300 a fost marcată la Timișoara prin ridicarea Orașului Profi, loc unde timp de două zile mii de localnici, de la copii de grădiniță și până la pensionari, au participat la evenimente deosebite, create anume pentru ei.

“De această dată am ales Iașiul pentru a ne onora clienții și partenerii printr-o sărbătoare, să ne bucurăm împreună cu ei de apropiata inaugurare a magazinului Profi cu numărul 400. Și pentru că Orașul Profi este o formulă de mare succes, am hotărât să le oferim și locuitorilor din nordul Moldovei posibilitatea să trăiască o astfel de experiență”, a declarat Daniel Cîrstea, Directorul General Profi Rom Food.

Orașul Profi are școală, primărie, han, poștă, punct medical și, nu în ultimul rând, o scenă. Copiii vor fi în largul lor la școală, căci acolo există un colț pentru face painting, cabină pentru fotografii la minut prelucrate digital cu teme Profi, ateliere de creație, chimie, fizică și percuție, o bibliotecă Profi precum și fel de fel de jocuri cu personaje de poveste, coordonate de un maestru de ceremonii.

Adulții au și ei parte de surprize plăcute. La primaria Profi ei vor primi buletine de cetățean al Orașului Profi, și, dacă doresc, chiar se pot căsători pentru o zi în ceremonii oficiate de mascota Profi, care are rolul de Primar al Orașului.

„Desigur, de acolo vor putea pleca spre hanul Profi, unde comercianți locali îi așteaptă cu plăcinte, sarmale, mămăliguță, fasole cu ciolan, mici, cârnăciori și, normal, bere la halbă. Iar dacă vizitatorilor le-a plăcut foarte mult ce au vazut și vor să le scrie celor dragi ca să le povestească ce și cum, se pot duce la poșta Profi, unde găsesc vederi speciale pe care apoi le pot depune la cutia poștală Profi, pentru a fi expediate”, au mai spus reprezentanţii retailerului.