Profi ajunge la 500 de magazine în România. Ce evenimente speciale a pregătit?

16.12.2016

Retailerul PROFI a deschis încă cinci magazine în România: la Timișoara, Buzău, Voluntari, Sebeș și Bălțătești. În plus, săptămâna viitoare va deschide magazinul cu numărul 500, această reușită remarcabilă urmând să fie sărbătorită în perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfășurate sub numele de Țara PROFI  în noul centru din Brașov, zile magice de târg, concerte, tehnologie high-tech, sală de cinema 7D, jocuri digitale și multe altele.

”Printre surprize se numără prezența impresionantă a Robotului Nox, colosul high-tech din oțel care dialoghează cu vizitatorii, sosit acum pentru prima dată în România. În primele trei zile ale evenimentului, acesta își va întâmpina oaspeții într-unul din cele două domuri mari, interconectate, care găzduiesc nu doar o zonă ce prezintă istoricul brandului PROFI, conceptele de magazin și acțiunile sociale pe care această rețea le-a susținut de-a lungul timpului, ci și o alta, cu aplicații și jocuri digitale surprinzătoare. Pasionații de film și adrenalină sunt așteptați la cinema 7D,  unde vor trăi intens urmăriri spectaculoase și se vor distra la cote maxime”, a anunțat PROFI.

În Țara PROFI, vizitatorii se vor bucura și de felurite bunătăți, de la brânzeturi și mezeluri tradiționale, până la dulciuri de Crăciun, cafea aromată și vin fiert. Sunt așteptați și cei mici care au ocazia să se întâlnească cu Moș Crăciun și spiridușii săi.

În plus, scena din Țara PROFI a fost ridicată pentru a-i primi pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului:

Sâmbătă, 17 decembrie: Lora, Carla’s Dreams

Duminică, 18 decembrie: Compact, Vița de Vie

Vineri, 23 decembrie: Les Elephants Bizzares, Vunk

Sâmbătă, 24 decembrie: Aurel Tămaș, Mariana-Ionescu Căpitănescu, Haiducii, Ion din România

Duminică, 25 decembrie: Alb Negru, Loredana

Luni, 26 decembrie: Bosquito, Horia Brenciu

În ce privește inaugurările de noi magazine, în Timișoara și-a făcut apariția un al 27-lea magazin, care funcționează pe str. Take Ionescu, în format City, și acoperă o suprafață totală de 374 m2, din care sala de vânzări ocupă 232 m2. De asemenea, două magazine PROFI în format Standard au fost deschise în Buzău și Voluntari.

În plus, având o suprafață totală de 430 m2 și o suprafață de vânzări de 276 m2, magazinul din Sebeș, județul Alba, funcționează în format City, iar unitatea din Bălțătești se găsește în cadrul Complexului Zimbru.

 

 

Citiți și despre: