Director general Profi

Profi are un nou director general

Pawel Musial, Președinte Executiv PROFI, a fost numit Director General în exercițiu al companiei. Acesta va prelua noua funcție începând cu data de 3 februarie 2020. Acesta a mai deținut funcția de Director General al PROFI între anii 2010 – 2015.

Actualul Director General al retailerului, Daniel Cîrstea, va lua o scurtă pauză și va reveni în PROFI ulterior.

Ce spune Daniel Cîrstea?

“A fost o plăcere și o onoare să lucrez cu echipa și să conduc extraordinara creștere a rețelei PROFI din ultimii ani. A fost o perioadă foarte incitantă și totodată foarte aglomerată în ce mă privește iar, pentru a-mi reîncărca bateriile, am decis să îmi iau puțin timp liber.Voi reveni în PROFI cu mai multă energie pentru a contribui mai departe  la succesul  companiei ,” a declarat Daniel Cîrstea .

Pe timpul interimatului, Pawel Musial va prelua rolul de Director General în exercițiu.

Director general Profi. Declarația făcută de Pawel Musial

“Îl felicit pe Daniel pentru că a condus cu succes compania în ultimii patru ani și mă bucur că voi continua munca pe care am început-o împreună în 2010. Vom continua să oferim consumatorilor din România cea mai bună valoare și experiență de cumpărare, vom extinde și mai mult rețeaua și o vom ajuta să își concretizeze potențialul,” a afirmat Pawel Musial.

Citește și Se temperează activitatea fondurilor de capital privat din Europa Centrală. Anunț important