Stiri: Retail

Profi deschide două noi magazine şi susţine România la Campionatul Mondial de Handbal

08.06.2017

Profi deschide astăzi două magazine la Semlac şi Bacău, iar vineri, ca partener oficial al naţionalei de handbal feminin, va susţine echipa care, în prima manşă a barajului de calificare la Campionatul Mondial 2017, se va lupta la Oradea cu echipa care reprezintă Austria.

Fanii care ajung la meci îşi vor putea testa măiestria aruncând la o poartă specială, iar cine reuşeşte să înscrie trei mingi câştigă un tricou. La pauză, o poartă specială va fi instalată în sală, iar doritorii vor concura la faimoasa lovitură PROFI de 1000 de euro.

În plus, marţi, 6 iunie, unul din magazinele PROFI din localitate a găzduit o sesiune specială de autografe şi fotografii, moment când sportivele României au fost întâmpinate şi încurajate de suporterii veniţi la faţă locului.

„PROFI iubeşte sănătatea şi promovează în rândul clienţilor şi angajaţilor săi un mod de viaţă sănătos, motiv pentru care, încă de anul trecut, a devenit partener oficial al naţionalei de handbal feminin, echipa cu cea mai dinamică evoluţie din sportul românesc”, a anunţat retailerul.

În ceea ce priveşte cele două deschideri, compania a anunţat că magazinul inaugurat la Bacău este cel de al 15-a PROFI din localitate. Aceasta funcţionează pe str. Gării, nr.160, în format City. Suprafaţa sa totală este de 312 mp, din care suprafaţa de vânzări este de 213 mp.

De asemenea, noul magazin în format Loco din Semlac, judeţul Arad, este amplasat pe str. Principala, nr. 731A şi dispune de o suprafaţă totală de 310 mp, din care sala de vânzări ajunge la 192 mp.

Având magazine prezente în 308 localităţi şi o echipă de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră.