Angajari PROFI 2020

PROFI deschide noi magazine şi ajunge la peste 700 de unităţi în România

18.01.2018

Retailerul PROFI începe anul în forță și, odată cu cele șase inaugurări din această săptămână, de la Beliu, Brăila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Târgu Secuiesc și Timișoara, rețeaua depăşind aşadar pragul de 700 de magazine.

Unitatea din Beliu, județul Arad, se află pe str. Principala, nr. 631. Având format Loco, aceasta are o suprafață totală de 270 mp, din care sala de vânzări măsoară 199 mp.

Unitatea din Lehliu Gara, județul Călărași, are format Standard şi se situează pe str. Crinului, nr. 1, având o suprafață totală de 544 mp, sala de vânzări fiind de 399 mp.

Noile magazine din Cluj-Napoca, Târgu Secuiesc și Timișoara au fost inaugurate în format City.

Magazinul din Cluj-Napoca, al 25-lea din acest oraş, este deschis pe str. Rodnei, nr. 44 și se întinde pe o suprafață totală de 135 mp din care sala de vânzări ocupă 100 mp.

Unitatea din Târgu Secuiesc, județul Covasna, amplasată pe str. N. Bălcescu, nr.2, bl.47, sc.C-D-E, ap.5-6, are o suprafață totală de 307 mp, suprafață de vânzări ajungând de 196 mp.

Deţinând o suprafață totală de 286 mp, din care sala de vânzări este de 207 mp, noua unitate din Timişoara se găsește pe str. Mareșal Constantin Prezan, nr. 23-25.

De vineri, noul magazin din Brăila va fi deschis în format City pe str. Școlilor, nr. 37, bl. PP pe o suprafață totală de 287 mp și cu o sală de vânzări de 200 mp.

Având magazine prezente în 382 de localități și o echipă de aproape 13.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră.

 

 

 

Citiți și despre:

  • PROFI deschide patru noi magazinePROFI deschide patru noi magazine PROFI a deschis săptămâna această câte un magazin la Ipoteşti, Ploieşti, Brăila şi Dărmănesti, retailerul ajung astfel prezent în 346 de localităţi şi o echipă de peste 12.000 de oameni. Unitatea deschisă în […]
  • PROFI a mai deschis şase noi magazine. Unde sunt acestea situate?PROFI a mai deschis şase noi magazine. Unde sunt acestea situate? Retailerul PROFI continuă extinderea în România şi ajunge să fie prezent în 351 de localități din țară, odată cu inaugurări realizate săptamâna trecută la Smeeni, Vama, Victoria, Botosani, Ciacova si […]
  • Câte magazine a inaugurat PROFI în luna august?Câte magazine a inaugurat PROFI în luna august? Retailerul PROFI a deschis alte şapte magazine în localităţile Dofteana, Conteşti, Perişoru, Fălticeni, Drăgăneşti-Olt şi Braşov. În luna august, compania a inaugurat per total 16 magazine, dintre care cinci […]
  • PROFI a mai deschis cinci magazinePROFI a mai deschis cinci magazine Săptămâna trecută, PROFI a mai inaugurat încă cinci magazine la Şcheia, Borduşani, Pătulele, Pietroșani şi Bucureşti. Şase dintre unităţile deschise în iulie funcţionează în format Loco, trei în format City […]
  • Profi a mai deschis cinci magazine, în această săptămânăProfi a mai deschis cinci magazine, în această săptămână Retailerul Profi a inaugurat în această săptămâna alte cinci magazine, unul în Roşiorii de Vede, şi patru în localităţi noi: Malu, Pechea, Valea Stanciului şi Târgu Cărbuneşti. Unitatea din Malu, judeţul […]