Stiri: Retail

Profi deschide trei noi magazine

22.05.2014

Retailerul Profi deschide trei noi magazine, la Oradea, Timişoara şi Mediaş, ajungând astfel la 224 de unităţi operaţionale în România. Unitatea din Oradea a fost deschisă astăzi, la fel ca şi magazinul din Timişoara, iar mâine va avea loc inaugurarea punctului de vânzare din Mediaş.

“În momentul de faţă, Profi se situează pe un confortabil loc doi în rândul celor mai mari retaileri din România, având peste 5000 de angajaţi şi operând cu magazine în format standard şi City în 40 de judeţe”, au declarat reprezentanţii companiei, într-un comunicat de presă.

Noul magazin din Oradea are o suprafaţă totală de 522 metri pătraţi şi o sală de vânzări de 270 metri pătraţi, în timp ce unitatea din Timişoara se întinde pe o suprafaţă totală de 375 metri pătraţi, din care sala de vânzare este de 230 metri pătraţi. Ambele unităţi deschise vor funcţiona în formatul Profi City.

Primul magazin Profi din Mediaş va fi deschis mâine, acesta fiind cea de-a 115-cea localitate în care retailerul deţine unităţi. Formatul magazinului va fi standard şi are o suprafaţă de 630 metri pătraţi.