Profi: Nu am mărit prețurile în această perioadă

25.04.2015

Magazinele din reţeaua Profi resping orice informaţie privitoare la manipularea prețurilor în contextul apropiatei scăderi a taxei pe valoarea adăugată. Reprezentanţii retailerului au afirmat că, după cum se știe, promoțiile se stabilesc pe o perioadă limitată de timp când cumpărătorilor li se oferă anumite beneficii suplimentare.

Conform acestora, este total neprofesionist că cineva să compare prețul normal al unui produs cu prețul aceluiași produs aflat în promoție.

“Profi nu a mărit și nu va mări prețurile în această perioadă, ele sunt aproape neschimbate din luna martie, exceptând perioadele de promoții, iar în momentul implementării noului nivel de TVA, magazinele Profi vor transmite direct la raft diferențele de preț rezultate din respectiva reducere,” a declarat Călin Costinaș, vicepreședinte Profi Rom Food.

Astfel,supermarketurile Profi oferă un climat de încredere și stabilitate nu doar în comerț, ci și în întreaga societate românească, contribuind la extinderea comerțului fiscalizat și, în consecință, la asigurarea de locuri de muncă, fonduri pentru asistentă socială etc.

“Respingem ferm orice zvon conform căruia magazinele noastre ar fi mărit prețurile pentru a-și menține profitul odată cu anunțata scădere a TVA”, a mai spus Călin Costinaș.

Retailerul are, la ora actuală peste 7400 de angajați care lucrează în 292 de magazine în 138 de localități din 40 de județe, Profi fiind lanțul de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră.

 

Citiți și despre: