Stiri: Retail

Profi, partener oficial al Federatiei Romane de Handbal

Profi, partener oficial al Federației Române de Handbal

10.01.2022

Magazinele Profi au devenit, la începutul acestui an, partener principal al Federației Române de Handbal (FRH.), ridicând acum la cel mai înalt nivel susținerea pe care o acordă handbalului de la noi încă din 2016.

“Credem în forța handbalului românesc, în contribuția lui la educarea unui tineret sănătos și la promovarea imaginii României în general,” a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food. “Susținând echipa națională feminină timp de mai mulți ani am putut remarca eforturile consecvente ale FRH, iar asta ne-a determinat să ne extindem suținerea către toate tipurile de activități pe care le promovează federația: loturile masculine și feminine, echipele naționale de seniori, tineret, cadeți, juniori și programul Plan Talent”.

Gânduri de viitor

„Sportul condensează câteva valori care se regăsesc și în alte industrii: muncă, echipă, rezultate! Faptul că Profi a devenit partener principal al FRH. arată că împărtășim aceleași valori și gânduri de viitor”, spune Alexandru Dedu, președintele FRH.

Şanse pentru copii

„O prioritate a magazinelor Profi este să acorde copiilor cât mai multe șanse de a se dezvolta armonios; de aceea contribuim cu entuziasm la desfășurarea proiectului Plan Talent, al FRH, prin care cei mai talentați copii din toată țara au acces la antrenamente cu cei mai experimentați antrenori din România, inclusiv cu antrenorii loturilor naționale, ” a adăugat Călin Costinaș, Director general adjunct Profi.

Având peste 1560 de magazine, Profi este rețeaua de retail alimentar cu cea mai mare acoperire geografică de la noi. Compania deţine peste 26.000 de angajați în magazine integrate și partener. Aşadar, retailerul este cel mai mare angajator privat din România.

Citeşte şi Noul PROFI impulsionează performanțele retailerului