Produse PROFI

Profi Rom Food preia două magazine. Unde sunt supermarketurile situate?

02.06.2019

Consiliul Concurenței a aprobat preluarea a două magazine Zanfir SNC de către Profi Rom Food SRL. Astfel, instituția a anunțat că a autorizat tranzacția prin care Profi Room Food SRL a preluat activitatea de comerț cu amănuntul a două spații comerciale aparținând Zanfir SNC.

Profi este deținută de MEP Retail Luxco Sarl din Luxemburg, parte a grupului de investiții Mid Europa.

Cele două magazine Zanfir sunt situate în orașul Brăila. Acestea au ca activitate comerțul cu amănuntul de produse alimentare și nealimentare de consum curent.

Profi Rom Food magazine Brăila. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Profi Rom Food magazine Brăila. 1000 de magazine Profi, în România

Pe 17 mai, Profi a stabilit un record absolut, devenind prima rețea cu mai mult de 1000 de magazine din țara noastră.

“Le mulțumim clienților, partenerilor și fiecăruia dintre cei peste 16.000 de membri ai echipei noastre pentru că au făcut posibil acest record și îi asigurăm că vom continua să aducem bucurie în fiecare casă, în cât mai multe localități,” a declarat Daniel Cîrstea, atunci, directorul general al magazinelor Profi.

Pentru consumatorii săi, PROFI și-a lărgit gama de produse de bună calitate la prețuri accesibile. În plus, compania își aduce magazinele chiar și în locuri până nu demult considerate inaccesibile comerțului modern.

Magazinele Profi sunt organizate în trei formate:

  • Standard
  • City
  • Loco

În plus, magazinele retailerului evoluează permanent. Acestea o imagine plăcută și plasează produsele în așa fel încât să fie cât mai bine puse în valoare și mai ușor de găsit.

Prin toate acestea și prin prezența în aproape 500 de localități, PROFI își întărește poziția deja consacrată ca rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din țară.

Citește și Piața băuturilor răcoritoare din România ar putea aduce un record în vara acestui an

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Profi Rom Food preia două magazine. Unde sunt supermarketurile situate?

  1. Pingback: Tax & Finance Forum Bucuresti 2019 - noutati fiscale | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.