Stiri: Retail

Profi: S-a desemnat câştigătorul campaniei ,,Promoţia cu de toate”

05.09.2017

Lingurar Arghir (66 de ani), din comuna Recea-Cristur, judeţul Cluj, este câştigătorul marelui premiu al campaniei ,,Promoţia cu de toate” prin care PROFI a sărbătorit creşterea reţelei la 600 de magazine. Aceasta a primit astăzi cheile maşinii Volkswagen Beetle.

„Este o bucurie neaşteptată. Eram la cumpărături la PROFI, la Panticeu, şi am scanat bonul la infochioşcul de acolo. Am ales maşina ca premiu şi am văzut mesajul Felicitări!! Ai ales să câştigi o maşină. Soţia mă aştepta în afara magazinului şi, ca şi mine, a crezut că este o glumă, că am câştigat o jucărie mică. Încă sunt uluit chiar şi acum, când văd maşină în faţa ochilor, este nouă şi este a mea. Nu am câştigat niciodată vreun premiu, iar acum PROFI ne-a adus o foarte mare bucurie în familie!”, a declarat câştigătorul.

Şefa magazinului bucureştean PROFI din Calea Văcăreşti, Adriana Tudose, i-a înmânat cheile domnului Lingurar, sosit să-şi ridice premiul însoţit de nepotul său căruia îi va face cadou maşina după ce acesta îşi va lua examenul de Bacalaureat.

În perioada 17 iulie – 20 august, alţi 599 de clienţi Profi au câştigat premii diverse şi trăsnite, printre care un purceluş de lapte, un ponei, un zbor cu balonul pentru iubitorii înălţimilor sau chiar o excursie în Maramureş pentru pasionaţii de sarmale.

PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră, având magazine în 337 de localităţi şi o echipă de aproape 12.000 de oameni.