Stiri: Retail

Profi se apropie de 300 de magazine

23.05.2015

Profi a deschis, în această săptămână, cinci noi magazine. Retailerului şi-a extins astfel prezenţa în Arad, Buzău, Oradea, Panciu și Tinca şi a ajuns să acopere, în România, 143 de localităţi. Unitatea din Arad funcționează în format City la parterul unei clădiri comerciale şi are o suprafață totală de 309.07 metri pătraţi și o sala de vânzări care ocupă 190 metri pătraţi, iar magazinul din Buzău este situat la parterul unei clădiri comerciale şi funcționează în format Standard, având o suprafață totală de 552. 89 metri pătraţi din care sala de vânzări ocupă 405 metri pătraţi.

În Oradea, noul magazin Profi este situat la parterul unei clădiri comerciale și funcționează în format City, cu o suprafață totală de 314 metri pătraţi, din care sala de vânzări ocupă 201 metri pătraţi, iar unitatea din Panciu este un magazin în format standard care are o suprafață totală de 598 metri pătraţi, iar sala de vânzări măsoară 432 metri pătraţi

Magazinul Profi din comuna Tinca, judeţul Bihor este situat la parterul unui imobil și funcționează în formatul experimental Mini având o suprafață totală de 411metri pătraţi, din care 330 sunt ocupați de sala de vânzări.

Profi, prin cele 299 de magazine și peste 7500 de angajați ai săi, este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din ţara noastră.