Slide

Stiri: Retail

Profi: Sprijin pentru refugiatii ucrainieni

Profi: Sprijin pentru refugiaţii ucrainieni

26.02.2022

Sprijin pentru refugiaţii ucrainieni. Sensibilizată de drama ucrainienilor care în număr mare își părăsesc țara în aceste zile, rețeaua de magazine Profi intervine în ajutorul lor. Astfel, în puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, compania va împărți pachete individuale cu alimente și obiecte de igienă personală.

Acțiune umanitară

Acțiunea umanitară se desfășoară cu susținere din partea voluntarilor Profi și în parteneriat cu Crucea Roşie, precum și cu voluntari ai doamnei blogger culinar Gina Bradea.

Pe lângă pachete, Profi anunţă următoarele măsuri:

  • va distribui liste de contacte oficiale esențiale pentru refugiați
  • va instala sisteme de încărcare a bateriilor dispozitivelor digitale precum și rețele wi-fi in punctele organizate de Crucea Roșie la Siret, Sighet și Halmeu, pentru a-i ajuta pe refugiați să țină legătura cu cei dragi

Sprijin pentru refugiaţii ucrainieni. Ce spune conducerea Profi?

“Profi se implică activ și susține comunitățile în care activează. Este normal să dăm dovadă de solidaritate în astfel de momente, implicându-ne direct în eforturile pe care întreaga societate le face pentru a ajuta grupurile de refugiați sosiți acum din Ucraina. Nu putem rămâne nepăsători la drama celor care pentru a-și proteja viața au fost nevoiți să lase în urmă tot ce au construit. Susținerea noastră nu se va opri aici, vom continua să căutăm și alte mijloace prin care să fim aproape de aceste persoane vulnerabile,” a declarat Călin Costinaș, director general adjunct Profi.

Având peste 26.000 de angajați în magazine integrate și partener și cu peste 1.560 de magazine în sute de localități, Profi este cel mai mare angajator privat. De asemenea, este retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România. Prin donații și un program consecvent de CSR, de mai bine de 10 ani Profi susține constant cauze precum:

  • sănătatea
  • educația
  • drepturile copiilor
  • cultura
  • sportul
  • protecția mediului.

Citeşte şi Noul PROFI impulsionează performanțele retailerului