Stiri: Social

Prognoza meteo 7 - 8 februarie 2022

Prognoza meteo: Ninsori, polei şi vânt puternic! Anunţul făcut de ANM

08.12.2020

Prognoza meteo pentru România. Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare meteorologică de polei, ninsori moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, valabilă până mâine, 9 decembrie 2020.

Prognoza meteo pentru România. Informare meteo

Fenomene vizate: polei, ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului.

Interval de valabilitate: 08 decembrie, ora 10:00 – 09 decembrie, ora 10:00

În sud-estul țării se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. În plus, pe alocuri vor fi depuneri de polei, cu o probabilitate mai ridicată în Bărăgan și în sud-estul Moldovei.

În Carpații de Curbură, în Carpații Meridionali, în restul Munteniei și al Moldovei va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Acesta va avea în medie de 5…10 cm.

Prognoza meteo pentru România. În cursul zilei de marți, vântul va avea intensificări în sudul Banatului, jumătatea de est a Munteniei, în Dobrogea și la munte, cu viteze mai mari pe litoral, unde rafalele vor depăși temporar 55…65 km/h.

În noaptea de marți spre miercuri, pe crestele din vestul Carpaților Meridionali și în zona Munților Banatului rafalele vor depăși 80…90 km/h, zăpada fiind spulberată.

Prognoza meteo pentru România. Precipitaţii în toate regiunile ţării

În următoarele zile, temporar se vor semnala precipitații în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice, estice și centrale, precum și în zonele de munte. De asemenea, cantitățile de apă vor fi însemnate.

Citeşte şi Modernizare şcoli România: 100 de milioane de euro de la BERD