Livrari Auchan

Supermarket-urile Auchan își modifică programul de lucru

24.03.2020

Program Auchan supermarket. Supermarket-urile Auchan își modifică programul de lucru. Magazinele vor avea un program de funcționare zilnică 8.00-21.00. Compania ia măsuri pentru ca personalul propriu să poată ajunge la domiciliu până la ora 22.00, în contextul Ordonanței Militare nr. 2

Program Auchan supermarket. Orar zilnic

Hipermarketurile și supermarketurile Auchan, precum și magazinele de proximitate MyAuchan clasice vor fi deschise pentru clienți, începând de azi, 23 martie 2020, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 8.00 la 21.00.

Excepții

Excepție fac Auchan Cotroceni, care are un program zilnic între orele 8.00-20.00, și supermarketul Auchan Obor, care de luni până sâmbătă este deschis de la 8.00-21.00, iar duminica în intervalul 8.00-18.00.

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom rămân deschise non-stop.

Program Auchan supermarket. Ce spune conducerea retailerului?

„Pentru că suntem o companie responsabilă, din respect pentru angajații și colaboratorii noștri, am decis să închidem cu o oră mai devreme, astfel încât aceștia să ajungă la familiile lor până la ora 22.00, în contextul noilor recomandări și prevederi impuse de Ordonanța Militară nr. 2. Astfel, noul program de funcționare al magazinelor Auchan devine 8.00-21.00 de luni până duminică, acesta rămânând foarte extins pentru clienți – 13 ore pe zi. Invităm românii să adopte și ei acest program responsabil și mai precaut de cumpărături și să se informeze cu regularitate de pe www.auchan.ro, unde pot consulta și toate măsurile din planul extins de protecție pe care Auchan le-a pus în aplicare în ultimele săptămâni pentru clienți și colaboratori” a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

Program Auchan supermarket. Transportul gratuit, suspendat

Totodată, începând de marți, 24 martie 2020, tot pentru a se conforma mai bine recomandărilor Ordonanței Militare nr. 2, Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienți pe toate rutele, cu excepția orașelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări.

Potrivit companiei, aceste modificări vin în completarea măsurilor de siguranță deja implementate în magazinele Auchan, prin care se prioritizează siguranța angajaților și a clienților.

Auchan România deține în portofoliu:

  • 33 de hipermarketuri Auchan
  • două supermarketuri Auchan
  • o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan.

Compania are aproximativ 10.000 de angajaţi și o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Citește și Semnal de alarmă tras de medicii de familie. ”Săptămâna viitoare poate fi deja prea târziu”

 

Citiți și despre: