Stiri: Companii

Program Buy Back aer conditionat Daikin

Daikin continuă și în 2019 programul de Buy Back pentru aparatele de aer condiționat

04.04.2019

Program Buy Back aer condiționat Daikin. Programul companiei continuă și în 2019! Astfel, vechiul aparat de aer condiționat este înlocuit și reciclat responsabil prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert și a operatorilor locali parteneri ai Asociației Române pentru Reciclare-RoRec.

Programul este derulat de Daikin pentru al doilea an consecutiv. Mai exact, acesta are în vedere înlocuirea vechiului aparat de aer condiționat cu unul superior din punct de vedere energetic.

Program Buy Back aer condiționat Daikin. Campania include toate brandurile

În plus, programul se aplică în cazul oricărui sistem de aer condiționat, indiferent de brand. Echipamentul poate fi schimbat în perioada 25 martie-30 iunie 2019 prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert, oferindu-se o reducere în valoare de 400 de lei la cumpărarea unui aparat Daikin performant.

Daikin atrage atenția, prin campania de Buy Back, asupra impactului major pe care un aparat vechi îl are pentru sănătatea utilizatorilor. De asemenea, compania încurajează reciclarea sa responsabilă, astfel încât să nu afecteze mediul înconjurător.

Program Buy Back aer condiționat Daikin. Reciclarea responsabilă

În cadrul programului Daikin Buy Back, partenerii Daikin Home Comfort Expert și operatorii locali parteneri ai Asociației RoRec se ocupă de preluarea și reciclarea responsabilă a vechiului sistem. Materiile prime secundare obținute în urma proceselor tehnologice se reintroduc în circuitul economic, prevenind irosirea resurselor primare. Totodată, partenerii Daikin Home Comfort Expert preiau și se ocupă de distrugerea în siguranță a freonului, substanță nocivă pentru stratul de ozon din atmosferă.

„Misiunea Daikin este de a oferi în permanență cele mai avansate tehnologii și soluții pentru a atinge un nivel maxim al eficienței și confortului. Iar programul Buy Back este o inițiativă care se înscrie firesc în această promisiune. Continuăm să încurajăm grija față de mediul înconjurător și oferim celor care se înscriu în campanie posibilitatea să achiziționeze, și anul acesta, la un preț preferențial, un aparat de aer condiționat din clase energetice superioare. Cu fiecare echipament vechi reciclat contribuim la un mediu curat și sănătos”, a declarat Alexandru Rusu, Residential Sales Manager Daikin România.

Program Buy Back aer condiționat Daikin. Consumul de energie

Conform companiei, un echipament ieșit din uz implică totodată costuri ridicate la energie. Modelele selectate în campanie (Ururu Sarara, Stylish, Emura, Perfera, Comfora și Sensira) funcționează cu 80% energie regenerabilă din aer și 20% electricitate, având cea mai ridicată eficiență energetică de pe piață.

Programul se desfășoară exclusiv prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert. Aceștia asigură dezinstalarea vechilor aparate și instalarea celor nou achiziționate. În plus, campania cuprinde și multe alte servicii:

  • consiliere
  • recomandări
  • soluții personalizate
  • service
  • întreținere

Program Buy Back aer condiționat Daikin. Servicii suplimentare

De asemennea, prin noul program Stand By Me, clienții pot solicita o serie de servicii suplimentare post-vânzare, precum extinderea gratuită la 5 ani a garanției pentru piesele de schimb. Mai multe detalii pe standbyme.daikin.ro.

Citește și HR Vibes Timișoara 2019: Cum arată angajatul și angajatorul modern?