Stiri: Logistica

Zboruri anulate Blue Air septembrie 2022.

Blue Air lansează noi zboruri

18.09.2020

Program de iarnă Blue Air. Compania aeriană a anunţat că introduce şapte rute noi pe perioada sărbătorilor de iarnă, din Bucureşti spre Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma şi Viena.

Program de iarnă Blue Air. 49 de zboruri noi pe săptămână

Astfel, în intervalul 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, Blue Air introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către şapte destinaţii de călătorie favorite ale românilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă. Blue Air anticipează o creştere semnificativă a apetitului de zbor al pasagerilor săi pe perioada sărbătorilor de iarnă şi vine în întâmpinarea aşteptărilor acestora, introducând şapte rute internaţionale noi de pe aeroportul din Bucureşti.

Program de iarnă Blue Air. Destinaţii

Cele şapte noi destinaţii – Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma şi Viena – vor fi operate în mod temporar în cadrul orarului de iarnă 2020-21. În plus, zborurile vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul orarului de vară Blue Air 2021.

Zborurile operate în perioada 18 decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepţia zilelor de 25 decembrie şi 1 ianuarie) sunt:

  • Bucureşti – Roma (Fiumicino): nouă zboruri/ săptămână
  • Bucureşti – Glasgow: şapte zboruri/ săptămână
  • Bucureşti – Madrid: cinci zboruri/ săptămână
  • Bucureşti – Bologna: şapte zboruri/ săptămână
  • Bucureşti – Viena: şapte zboruri/ săptămână
  • Bucureşti – Birmingham: şapte zboruri/ săptămână
  • Bucureşti – Barcelona: şapte zboruri/ săptămână.

Ce spune conducerea Blue Air?

„Între 18 decembrie şi 10 ianuarie am introdus în orarul de zbor o selecţie de şapte dintre cele mai dorite destinaţii ale pasagerilor noştri, destinaţii care vor face parte şi din Orarul de Vară 2021. Acum, mai mult decât oricând, ne dorim să transmitem pasagerilor noştri un mesaj de optimism pentru viitor, oferindu-le zboruri la preţuri accesibile şi o reţea de destinaţii care să le reprezinte cât mai bine aşteptările şi aspiraţiile. După ce anul acesta am resimţit din plin lipsa de conectivitate şi de libertate de mişcare, este momentul să încercăm să recuperăm timpul în care nu am putut călători, să regăsim bucuria de a face planuri şi să păstrăm tradiţiile care ne definesc – mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, cele mai îndrăgite sărbători ale românilor”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Citeşte şi Profi prezintă magazinul viitorului. Cum arată supermarketul-concept deschis în Ploieşti?