Stiri: Logistica

Zboruri Wizz Air 2023.

Program de lucru Wizz Air: Schimbare pentru piloţi şi însoţitorii de zbor

08.09.2022

Program de lucru Wizz Air. Compania aeriană a anunţat că a pus la dispoziție un model fix de program atât pentru piloți, cât și pentru însoțitorii de zbor. Schema ce introduce programe fixe de zbor va fi implementată treptat în cadrul Wizz Air Group Crew, începând cu octombrie 2022. Noua schemă a fost concepută astfel încât să asigure stabilitatea operațională a companiei aeriene și să îi sprijine planurile continue și ambițioase de dezvoltare.

Predictibilitatea programului de zbor

Echipa Wizz Air s-a angajat să ofere piloților și echipajului de cabină diverse modele fixe care vor îmbunătăți predictibilitatea programului de zbor și calitatea echilibrului dintre viața profesională și cea personală a echipajului.

Piloților care aleg să folosească în continuare modelul actual de program flexibil li se va oferi o compensație, în funcție de poziția și de vechimea în companie.

Noile modele de programe fixe, care pot diferi în funcție de locul în care echipajul își desfășoară activitatea, vor fi introduse treptat în cadrul bazelor companiei aeriene în următoarele şase luni, începând cu cele mai mari baze ale sale.

Program de lucru Wizz Air. Ce spune conducerea companiei?

Roland Tischner, Operations Officer la Wizz Air, a spus: „Sunt încântat să ofer comunității echipajului nostru opțiunea de a trece la modelul programului fix de zbor. Îi încurajăm pe actualii și viitori colegi să-și aleagă modelul de program în funcție de preferințe. Cred că această flexibilitate va sprijini și mai mult echilibrul colegilor noștri în ceea ce privește viața profesională și cea personală și, astfel, Wizz Air va fi un loc și mai bun pentru a lucra.”

Citeşte şi Topul ţărilor de unde să lucrezi la distanţă