Stiri: Retail

Program Kaufland Pase 2022

Kaufland deschide un nou supermarket în Blaj. Ce program are magazinul?

22.09.2021

Program Kaufland Blaj. Kaufland România continuă procesul de extindere la nivel național și anunță inaugurarea hipermarketului cu numărul 146 din țară, la Blaj. Acest nou magazin va genera 80 de noi locuri de muncă în comunitatea locală.

Amplasat pe strada Iuliu Maniu nr. 101, hipermarketul Kaufland din Blaj, jud. Alba, are o suprafață totală de aproape 5.000 metri pătrați, dintre care aproape 3.000 metri pătrați reprezintă spațiul de vânzare.

Program Kaufland Blaj

Magazinul, care își va deschide porțile pentru public joi, 23 septembrie, va funcționa după următorul program:

  • de luni până sâmbătă, în intervalul 7:30 – 21:00 de luni
  • duminica – între 8:00 și 19:00

Promoţii

Clienții vor avea parte în săptămâna inaugurării de un program special, inclusiv promoții și o varietate extinsă de produse nealimentare la preț redus, care se vor găsi în cortul din parcarea magazinului. Tot în parcarea magazinului, clienții se vor bucura de o școală mobilă de alimentație sănătoasă și proiecția unui film de animație.

Caravana Akademia Kinderland, școala pe roți care învață copiii cum să se hrănească sănătos, va staționa în perioada 23 – 24 septembrie, cu butaforii, fructe și legume sub formă de exponate gigant, stații de explorat, jocuri pe tabletă, informații și curiozități despre toate categoriile de alimente. Accesul este gratuit și se face în intervalul orar 10:00 – 18:00, în grupuri de maximum 5 persoane, în baza programărilor prealabile la numărul de telefon 0726.929.153 și cu respectarea tuturor rigorilor de protecție obligatorii în această perioadă.

Pe 29 septembrie, de la ora 19:15, clienții sunt așteptați la proiecția filmului Singur Acasă 2 (The Secret Life of Pets 2), realizată cu sprijinul asociației Cinemobilul. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile și cu respectarea normelor de siguranță în vigoare.

Hipermarket Kaufland din Blaj are o parcare generoasă, cu peste 230 de locuri, din care 7 sunt alocate persoanelor cu dizabilități, 8 pentru părinți, respectiv o stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice. În plus, bicicliștii au la dispoziție un rastel care acomodează până la 18 biciclete.

Program Kaufland Blaj. Noul concept de spaţii verzi

Noul magazin din Blaj dispune de noul concept de spațiu verde implementat de companie în România. Acesta va genera un consum redus de apă prin folosirea unor specii de plante cu rezistență sporită la secetă. În timp, spațiile verzi se transformă în minigrădini urbane, cu un grad ridicat de sustenabilitate. Astfel, va avea o suprafață de peste 2.600 mp de spațiu verde la sol.

În galeria comercială, consumatorii au la dispoziție:

  • un food court unde pot servi masa sau o cafea
  • un schimb valutar
  • o farmacie naturistă.

Citeşte şi O nouă certificare CHEP, primită de Kaufland România